Fehér Orsolya szexmunkásból üzletasszony

Fehér Orsolya, Fehér Orsi magyar modell, Fehér Miklós húga. Jelenleg Portugáliában él és dolgozik, népszerű és kedvelt közszereplő vált belőle. Magyarországon sajnos nem sokat hallani felőle, ám kint annál sikeresebb. Quique Sánchez Flores, az Atletico Madrid edzőjének menyasszonya.

orsi-feher

Fehér Miklós húga szexmunkásból lesz üzletasszony Fehér Orsi! A tragikus körülmények között elhunyt Fehér Miklós húga, Fehér Orsi jelenleg ingázik Spanyolország és Portugália között.
A látszat csal, Fehér Orsi, a tragikusan elhunyt labdarúgó, Fehér Miklós testvére nem modell már, hanem elsősorban üzletasszony. Madridban él Orsi, aki luxusüzletek menedzselését tanulta ki egyetemi fokon, most pedig Győrbe látogatott haza a szüleihez. A fiatal lányt Fehér Miklós testvéreként ismerték meg Portugáliában

feher-orsi-fekszik

– Madridban a nevem nem mond többet annál, mint kell. Nem ismernek. És ezt nem bánom – mondja Fehér Orsi. Mondatainak oka és súlya van. A fiatal lányt Fehér Miklós testvéreként ismerték meg Portugáliában, labdarúgó bátyja tragédiája után költözött Lisszabonba.
Éveket töltött kint. Orsi aztán sikeres modell lett – mindenekelőtt magának köszönhetően. Televíziós műsort is kapott, s az évek lassan gyógyították az évfordulókon rendre felszakadó sebet… A Blikk cikk alatt Kocsis Orsolya, Kocsis Orsi fotói láthatók, a teljes cikket itt olvashatod el.