Gregori Dóra szépségkirálynő

Miss Hungary 2010: balettművész lett Magyarország legszebb lánya. A Miss Hungary szépségversenyt november 28-án rendezték meg a VAM Design Centerben. A legszebbnek Gregori Dóra bizonyult, őt követi az első udvarhölgy Venczlik Ivett és a második udvarhölgy Botos Zsófia.

Jó mozgású táncos lányok arattak a hétvégi Miss Hungary döntőben: Gregori Dóri, a királynő balettben erős, udvarhölgyei aerobikkal készültek a megmérettetésre.
Felnőt és tini kategóriában is hirdettek eredményt a Miss Hungary 2010 szépségversenyen. Huszonöt éve rendezték az első hasonló megmérettetést, de a mostani csak a huszadik koronázás volt, mert öt alkalommal elmaradt a verseny.
Az újdonsült királynő, Gregori Dóri 22 éves és a Táncművészeti Főiskolán végzett balettművészként.
– Megtanultam tisztelni a zenét és a táncot, de most új életcélom van. Konduktorként mozgássérült gyerekeket szeretnék önálló életre nevelni – mondta. A versenyt lazításnak szánta, de ennél az eredménynél jobb kikapcsolódást remélni sem lehetett volna.
A királynő első udvarhölgye, Venczik Ivett Kommunikációs és Médiatudományos szakon végzett. Az ő céljai jobban kötődnek a szépségiparhoz: az Egyesült Államokban szeretne modellügynökséget nyitni.
A második udvarhölgy Botos Zsófi tíz évig szertornázott, aztán áttért az aerobikra. Helyszínen őt választották a közönség szépének A tinik legszebbjének járó kis koronával Dézsányi Biankát ékesítették fel, Miss Tini Hungary egy budapesti gimnáziumban tanul média szakon.
– Több szépségversenyen indultam már, hátha felfigyel rám valaki, mert nagyon vonz a modellszakma – meséli a 16 éves lány, aki korábban már megnyerte a Fashion and Face díjat, és mostani győzelme is egy lépéssel közelebb viszi céljához.

Vélemény, hozzászólás?