Görög Zita visszatért

gorog-zita-visszatertA modellből lett műsorvezető Görög Zita (30) visszatért! Most életének két nagy szenvedélyét élheti meg egyszerre a TV2 új műsorában, ahol a divat egyesül a tévézéssel. A Divatkreátorban, amelyet ő vezet, fi atal divattervezők mutatják meg tudásukat úgy, hogy hétről hétre ők öltöztetik fel a Megasztár döntőseit.
Három éven át a színfalak mögött és előtt izgultam végig a Megasztár versenyeit, és sokszor tapasztaltam, hogy egyes versenyzőknek mennyire nehéz volt öltözködniük a testalkatuk miatt. Ez a műsor éppen abban segít, hogy legalább emiatt ne kelljen izgulniuk, miközben teret adunk fi atal divattervezőknek a bemutatkozásra – árulta el Zita, aki örül, hogy több év babázás után újra a képernyőn szerepel majd. Zita egyébként sok mindent köszönhet a Megasztárnak, hiszen ebben a műsorban ismerte meg kedvesét és gyermekei apját, Seres Attila koreográfust.
További Görög Zita szex, erotika, bulvár: Görög Zita pinája jól látszik a szexi bugyi alatt – Görög Zita pucér a Szent István bazilika előtt – Lipcsei Betta, Görög Zita “kishúga” vetkőzik – Görög Zita pinája, gruppenszex a filmben – Görög Zita meztelen képek – Bánja a szexfotókat – Filmes meztelenkedései – Görög Zita feldúlt egy házasságot – Moziszex: Görög Zita, Johnathon Schaech és Lori Heuring 8 MM 2 – Bódi Sylvi, Konta Barbara, Görög Zita

Vélemény, hozzászólás?