Gruppenszex a doktorral

A városi szmog a torkomat marta, a füst az orromat csavarta, teljesen ki voltam tikkadva, így hát számomra más megoldás nem igen lehetett, minthogy előkaptam a táskámból a műanyag üveget és inni belőle pár csepp vizet.  Mikor ezt megtettem ismét táskámba süllyesztettem az üveget és egy hirtelen mozdulattal megfordultam. Ó jaj! Ezt nem kellett volna!

renedeloben_szex

Amint odanéztem, nem láttam mást, minthogy valami repül felém, igazából fel sem fogtam hogy mi történik. Aztán egy szempillantás alatt puffant a földre, egy nagy vastag fehér kötetes könyv volt az ,,ellenségem”. Majd éreztem, hogy valaki lehajol érte, de nem néztem rá, ahhoz túlságosan zavarban voltam, a rémes tettem miatt. De amikor felegyenesedett és belenézett avval a mélykék szemeivel a szemembe, azt hittem hogy örökre elvesztem. Összezavarodott bennem minden, éreztem a hormonok zsongását a testemben.
A férfi, aki előttem állt egy igazi Casanova lehetett, úgy bizony, Casanova a szívek elrablója. Fehér testére tapadó izom pólót viselt, fekete fiatalos sok zsebes nadrággal, a bőre napbarnított, a teste izmos, ki sportolt, a haja hátrafésülve zselézett és azok a tengerkék szemek! Akkor már tudtam, hogy nekem végem!
Egyszerűen hirtelen nem tudtam, hogy mit kezdjek magammal, mert felém villantotta egy hatalmas mosolyban, gyönyörű, vakítóan fehér mosolyát, aztán végül is minden bátorságomat összeszedve sikerült megszólalnom, így hát bocsánatot kértem és itt volt a tökéletes alkalom a bemutatkozáshoz.
Őt Márknak hívták, nekem nagyon tetszett a neve és nem utolsósorban a pasi teste! Láttam, hogy ő sem közömbös irántam, és boldogan fogadta a nevemet mikor megmondtam hogy Rékának hívnak.
Aztán még sokáig beszélgettünk, hobbiról, családról, utazásokról és rengeteg mindent tudtam meg róla, például azt, hogy szereti az extrém sportokat, a jó autókat és pláne a sebességet, na meg az egy szem kutyáját, akit Zeusznak hívnak. De az idő sürgetett minket, csak ennyi jutott ismerkedésre, mind kettőnknek rohanni kellett tovább, így elköszöntünk egymástól és nem tudtuk hogy látjuk e majd még a másikat valamikor. Nagyon rosszul esett az elválás, de amikor eltűnt a szemem elől és lenéztem a földre, ugyanis a Nap erősen sütött bele a szemembe, hogy le kellett hajtanom a fejemet. Éppen ekkor a földön felfedeztem a lábamnál heverő kicsi fehér cetlit, felemeltem. A cetli az a ő könyvtári olvasó jegye volt, rajta volt a név, a cím, valamint a pecsét az eddig kikölcsönzött könyvek címével és szerzőjével együtt. Úgy döntöttem, hogy másnap felkeresem az iménti címen és átadom neki, mert e nélkül könyvtárba nem mehet.
Másnap reggel felöltöztem csinosan és szexisen, egy tűzpiros rövidebb szoknyát vettem föl fekete szatén blúzzal, aminek néhány felső gombját bizony kihagytam. A nadrág mellé egy fekete tűsarkú hegyes orrú topánka dukált. A derékig érő szőke hajamat copfba fogtam, sminkeltem és végül belenézve a tükörbe egy tökéletes külső pillantott vissza rám, egy ártatlan zöld szem árulkodott csak igazi csitris pajkosságról!
Mikor elindultam otthonról folyton csak ő járt az eszembe, az hogy ő most pont harminchárom éves, én meg huszonnyolc, ezért biztosan tökéletes párost alkotnánk.
Egy álomvilágba ringattam magam, miközben odaértem az olvasó jegyen lévő cím pontos leírása szerint. Egy nagy kétszintes családi ház volt, gyönyörű szép palota, látszott hogy sokat ad a minőségre, minden új volt benne az ablakok, az ajtó és mindenből a legmodernebb.
De mikor ránéztem a cégtáblára rájöttem, hogy valójában miből is van neki mindenből a legjobb ,legszebb berendezése. A cégtáblán ez állt Nagy Márk fogorvos! Nem is tudtam hogy ő az! Hirtelen beugrott minden, hogy akkor neki ezért van ekkora fényűzés a háza táján. De azt nem értettem hogy vajon egy ilyen ember akinek ennyi pénze van, az vajon miért jár könyvtárba? Ránéztem az olvasó jegyre és csak most vettem észre, hogy a könyvtárból kivett könyvek mind-mind erotikát takargatnak. Volt ott kamaszútra, tantra, erotikus masszázs és még sorolhatnánk! Talán kicsit el is pirultam, de mély levegőt véve határozott mozdulatokkal elindultam az ajtó felé.
Gondoltam ezt már nem kerülhetem el, át kell adnom azt, amiért idejöttem. Bent a váróban tumultus volt, minden ember egymás hegyén-hátán ült egy-egy megkopott hokedlin, főleg idősebb emberek voltak, akik alig bírták túlszárnyalni egymás fájdalomból fakadó jajgatásukat.
Majd egyszer csak nyitódott a rendelő ajtaja, gondoltam ez jó alkalom arra, hogy bemenjek és végre odaadjam ezt a könyvtári bejegyzést, hiszen nem akartam ott ülni még órákig, míg sorra kerülök. Az ajtóban egy húszon éves fiatal asszisztens nő állt, fekete hosszú, derékig érő hajjal, szépen sminkelve, bomba alakkal és hatalmas mellekkel a fehér mini félig kigombolt köpenye alatt.
Hosszú, vékony combjai megbabonázták a férfi betegeket, akik hamarosan elfeledkeztek kínzó fájdalmukról.
Mikor feléje fordultam avval a kéréssel, hogy: Ezt a doktorúrnak szíveskedjék átadni! Beinvitált a rendelőbe, mondván a doktorúr is szívesen örülne, ha én adnám neki személyesen át. A rendelő belseje csillogott-villogott a rendtől és a tisztaságtól, modern műszerekkel felszerelve, néhányat nem is tudtam hogy mire való, de a hatalmas lámpát és az állítható kényelmes fejtámlás, karfás széket rögtön felismertem a műszereket tároló asztalkával együtt.
Aztán végül megláttam őt, zöld maszkban amint mikor meglátott levette zöld maszkját és csak az a ronda zöld nylon köpeny maradt rajta.
Meglepettségétől először szóhoz sem jutott, de én a kezébe nyomtam a könyvtári cetlit és már léptem is volna ki az ajtón, ha nem mondja azt, hogy maradjak egy kicsit, mert ő bizony meg akarja nézni a saját érdekemben, hogy tényleg egészségesek a fogaim. Én nem akartam kötélnek állni, már éppen hogy siettem volna, de addig erőlködött és addig erőlködött, míg végül rám erőltette a dolgokat és én már a fogorvosi székben találtam magamat. Majd szépen, kedvesen elkezdte vizsgálgatni a lámpafényében a fogaimat, közben beszélt hozzám hogy nyugodjak meg, nincsen semmi baj, és hogy ez nem fog fájni, nyugtatgatott, miközben egyúttal nagyokat mosolygott rám.
Egy időre eltűnt az asszisztens nő, aki eddig adogatta a műszereket, de ő tovább nézte a fogaimat és éreztem, hogy a kezét rárakja a combomra. Hirtelen nem tudtam, hogy mit akar.
Aztán végül beviharzott az asszisztens nő is, aki egy hirtelen, de annál céltudatosabb mozdulattal kigombolta a blúzomat. Teszem hozzá, hogy már ő is ki volt gombolkozva. Miután kigombolta a blúzomat belemarkolt kerekded melleimbe, én még akkora a hatás alatt voltam, hirtelen nem értettem hogy mi történik velem.
Aztán a doktor úr mellém lépett és ő is beszállt a játékba, kitépte a hajamból a hajgumit, majd hirtelen kikapcsolta a melltartómat és simogatni kezdte formás kis kerek melleimet, a kezei egészen lefelé haladtak és betértek a lábam közé is!
Akkor már én is lihegtem rendesen! Majd elkapta a két combomat és kifeszítette oldalra a szék két karfájára, a jobbra és a balra, egy szikével levágta rólam a tangámat és a combjaimat karfákhoz rögzítette az asszisztens nő segítségével. Hirtelen félelem szaladt át az agyamon, nem értettem hogy mi vár rám, de amikor az asszisztens nő elkezdett csörömpölni az asztalon hagyott tálcába helyezett műszerekkel úrrá lett rajtam a páni félelem.
Majd láttam, ahogy a doktor úr, Márk kezébe helyez egy műszert. Márk óvatosan közeledett felém a kezében lévő tárggyal. Nem tudtam hirtelen kivenni, hogy mi az, de amikor hozzáért a csiklómhoz éreztem, hogy kellemesen hideg és ordítani tudtam volna az élvezettől, de nem lehetett hisz kint voltak a betegek. A műszer érzéséből arra a következtetésre jutottam, hogy sikerült beazonosítanom azt a tárgyat, amit Márk a lábam közé tett, nem más volt az mint az a fogvizsgáló homorú tükör amivel az emberek fogait nézik a rendelőben!
Márk még mindig tartotta a kezében az eszközt és most körkörös mozgásokat végzett vele a csiklómon, miközben hangosan és egyre hangosabban nyögtem, az asszisztens nő is már magát ujjazta a látványtól a doktor úr háta mögött. Hallottam, ahogy Márk is egyre gyorsabban veszi a levegőt, a nadrágja már kidudorodott a benne álldogáló dolgoktól, néhol már-már nedves is volt a saját nadrágja és velem együtt nyögött ő is nagyokat, majd abbahagyta ezeket finom mozdulatokat, és egy darab vattát kért az asszisztensétől, amit bedugott a lábam közé és megtörölte vele a most már lucskos puncimat.
A vattát egy darabig még otthagyta a lábam között, mely puhaságától, ahogy az a puncimnak ,,dörgölőzött” ismét teljesen lázba jöttem, Márk ezt látta rajtam és ismét bedugta a tükröt a lábam közé, ahol ismét körkörös mozdulatokat végzett és én már egyre jobban nyögtem, a mellbimbóim az égnek meredtek és én majdnem hangos nyögések között elmentem, de nem hagyta hogy elmenjek.
Az asszisztense egy újabb műszert emelt le a tálcáról, egy hegyes, hideg, fémeszközt, amit lepedékeltávolítására használnak és most avval kezdte el ingerelni a csiklómat, miközben az asszisztens csak bámult bele a szája szélét nyalva a puncimba.
Márk végül megelégelte ezt a játékot és belecsókolt a puncimba, majd a nyelvével izgatta a nedves csiklómat, amitől megint teljesen kész voltam! Üvölteni tudtam volna! Nagyon izgató volt így kikötözve, ilyen kiszolgáltatottnak lenni, mert soha nem tudtad, hogy éppen mit fognak csinálni veled! Már szinte izzott a testem a vágytól!
A hüvelyem is már nagyon tág volt és Márk csak nyalt, nyalt és én nyögtem, nyöszörögtem, becsukott kéjre vágyó szemekkel. Az asszisztens is megelégelte már a magával való játszadozást és lehúzta Márk nadrágját és bekapta férfias erőtől duzzadó szerszámát, csak szopta, szopta, mint kisborjú az anyja csecsét és közben saját csiklójával játszadozott, mind a hárman egyformán, hangosan, vad vágyaktól nyögtünk.
Majd Márk megállt abbahagyta és kért egy újabb szerszámot, én először azt hittem, hogy rosszul látok, ez egy kacsa volt, amit a nőgyógyászaton használnak különböző hüvelyi vizsgálatokra, és ő ezt dugta a már tág hüvelyembe erős ki-be baszó mozdulatokat végezve vele, ami nagyon jól esett és én már sikítottam a gyönyörtől, de a bombázó asszisztens nő nyalásra kínálta nekem a szőrtelen punciját. Először körkörösen nyaltam, majd egyre jobban egyre vadabban belemélyedtem, a csiklóját ingereltem, amibe sokszor beleremegett és újabb kéjhullám futott végig a rendelőben.
Már éreztem hogy ő is teljesen nedves, éreztem a puncijának zamatának ízét, azt a sós lét, ahogy csöpög a hüvelyéből ki. Közben belemarkoltam hatalmas melleibe, eljátszottam bimbójának udvarában és végül abbahagytam a nyalást a kezeim kerestek új területet maguknak, azok a fürge ujjaim amik hamarosan megtalálták legrejtettebb zugát, a csiklóját! A csiklóját az ujjaimmal izgattam, és ahogy beleremegett mozdulataimba az volt csak az igazi csoda!
Olykor kéjesen lehunyta szemeit és kérte, nem kérte, szinte követelte hogy még nyaljam ki, mert az olyan jó neki! De én még ezt nem akartam, én akartam irányítani a mi kis történetünket, ezért az ujjam a hüvelyét kereste, ahová bedugtam jó mélyre és egy halk sikoly kíséretében újra beleremegett.
Márk sem hagyta már annyiban a dolgot elém tolta csípőjét, csupasz vastag péniszét és én apró csókokat leheltem rá, majd a nyelvemmel apró nyaló mozdulatokat tettem a férfiak legbecsesebb testrészén, de aztán már én is bevadultam és már gőzerővel tövig szoptam és szoptam, ő besegített néhány erősebb csípő mozdulattal és már éreztem hogy nem fogja sokáig bírni, a feje piros volt és piszkos szavakat ordítozott, szó szerint le kurvázott, láttam rajta hogy nagyon élvezi és már nem bírja tovább és abban a pillanatban telibe élvezte a számat.
Éreztem ondójának édeskés ízét a nyelvemen, de én nem törődtem vele, az ondóját lenyelve vártam hogy mi lesz még a mi kis hármasunk vége, de tévedtem, Márk még igenis nagyon aktív volt, elkapott, kikapott a székből és az asszisztense mellé állított, akivel mi újult erővel felváltva szoptuk, majd felváltva keményen belénk hatolt.
Most már fújtattunk mind a hárman, mint a tajtékos lovak! Majd visszahelyezett a székbe és elém térdelt úgy hatolt belém egyre mélyebben és mélyebben, az asszisztense közben odaállt mellénk és vadul izgatta a csiklómat körkörösen a nőgyógyászaton használt kacsa nevű műszerrel.
A verejték már végigfutott hátamon és patakokban folyt a testemről, ahogy Márk csípőjéről és az asszisztens hatalmas kebleiről is.
A doktor úr végül rám parancsolt hogy álljak négykézláb és hátulról a puncimba vezette még mindig egyre vastagabb és keményebb hímtagját és ki-be, ki-be erőteljes, hatalmas lökésekkel magáévá tett miközben én az elém térdelő asszisztense csiklóját izgattam a nyelvemmel, a történet vége az lett hogy mind a hárman egyszerre és sikítva élveztünk el.
Már nem volt több erőnk a további ,,menetekre” így hát összeszedtük ruháinkat és én egy gyors köszönés után csapzottan, kócosan, kiviharoztam az ajtón, a váróban még mindig sokan ültek és nyugadalmasan várták a sorukat, elképesztő tekintettekkel néztek rám, talán el sem tudták képzelni hogy mi történt ott bent. A hazafelé vezető úton végig gondoltam az egész eseményt, a kérdésem az volt magam fele hogy vajon jól tettem e hogy belementem ebbe az őrültségbe? A válaszom az volt: Igen!
Az embernek kellenek az új élmények, az őrültségek, és ha van párkapcsolatod, akkor sem kívánhatsz egy embert, a párodat örökre, mert ez képtelenség! A testi megcsalás az más, felszínes, nem úgy mint a lelki! A testit talán még meglehet tenni! A másik fele az volt az érvelésemnek, hogy amíg fiatal az ember, addig próbáljon ki mindent, és ne legyen frigid, mert az nem jó! Azért születtünk erre a világra, hogy élvezzük annak minden ízét édeset, az élet sava-borsát és a keserűt és szeressünk!
Tehát élvezzük ki annak minden percét, beleértve a nagyon vad szexet is!

Vélemény, hozzászólás?