Győztek a kurvák Kanadában

A kanadai legfelsőbb bíróság megsemmisítette pénteken az ország escort és prostitúcióellenes törvényeit. A döntés győzelem a szexmunkások számára, akik azzal érveltek, hogy a nyilvánosházak tilalma miatt veszélyesebb a munkájuk, mint abban az esetben, ha ilyenek működhetnének. A konzervatív kormány és az egyházi vezetők azonban bírálják a döntést.

kurva_kocsiban_fog_szopni_baszni

A bíróság mindhárom prostitúcióellenes törvényt megsemmisítette: a nyilvánosházak, a kéjelgésből való létfenntartás és az utcai prostitúció tilalmáról szólót. Az ítélet azonban nem lép életbe azonnal: a bíróság egy évet adott a parlamentnek arra, hogy megalkossa az ítéletnek megfelelő törvényeket, és a jelenlegi szabályozás addig érvényben marad a kurvákkal kapcsolatban.

kurva_autoban_faszt_szop

A döntés hatására valószínűleg társadalmi vita kezdődik Kanadában arról, hogy a törvényhozás hogyan szabályozza a prostitúciót, amely egyébként önmagában nem bűntetendő az országban.
Kurvákkal kapcsolatos infók és hírek: Pénzért baszik a magyar boxbajnoknő – Pénzért baszna a szűz szexi szépség – Király Boglárka pornós nevén Jennifer Morrante kurválkodik – Mocskos pornó casting kurvákkal – VV Veronika, Mészáros Veronika lehúzós kurva volt – Sokat költ a magyar férfi a kurváknál – Szereposztó dívány, ez a természetes, szépségverseny lányok akik előnyért kurvák – A masszőrkurva belázad mert pénzért meg akarják baszni – A kurvákat is elérte a gazdasági válság olcsóbban lehet pénzért ribancot kapni – Prostitúcióra kényszerítettek egy 15 éves lányt, száznál több férfival volt együtt.