Halmai Dóra ex gida pornózott

Halmai Dóri, Dóri Gida ex táncoslány pornózott. Fizetős szexoldalon szerepelt, ezért távoznia kellett az R-Go-ból a Dóri nevű gidának. A lány pasiján keresztül tagadta, hogy ő lenne a képeken és videón.

Az egykori gida három éve már pózolt meztelenül, akkor a másik gidalánnyal, Mónival közösen szerepelt a Playboy címlapján. Az akkori nyilatkozatok szerint a lányok azért mentek bele a horvátországi fotózásba, mert az újság igényes, a képek pedig pont annyit mutatnak, amennyi még belefér az R-Go szellemiségébe.
Egy apró kis szépséghibája azonban volt a fotózásnak: Dóri akkor még mindössze 17 éves volt, tehát fiatalkorúnak számított, így szülői beleegyezést kellett kérnie a képek megjelenéséhez. Ezt némi szájhúzás után meg is kapta, a rendőrség azonban ennek ellenére nyomozást indított az ügyben. Az eljárás végül megszűnt, mert a szakértők nem minősítették pornográfnak a képeket.
Halmai Dóri ex R-go gida szex, erotika, pornó: R-Go Dóri gida hátulról baszva, orálszex, és pinájából folyik a geci videók itt – R-Go Dóri gida pornózott – R-go Dóri gida megbaszva – R-GO gidák melyik pornózott? – R-Go gidák retró

Vélemény, hozzászólás?