Hargitai Bea 1 milliót nyert pókeron

A PokerStars Sztárakadémia című műsorsorozat Hargitai Bea nem várt és páratlan győzelmével zárult. A szőke szépség az 1 000 000 Ft-os fődíj mellett részvételi jogot is nyert a prágai EPT-re, amit most ki is használ, hogy profi pókeresek között bizonyíthassa megszerzett póker tudását.
A TV2-n futó PokerStars.hu Sztárakadémia című műsorsorozat hetekig kötötte le a pókerezni tudó és a pókerrel még csak ismerkedő közönséget hazánkban. A műsor hatalmas lehetőség volt a hazai celebvilág kiemelt tagjainak arra, hogy a nulláról indult pókertudásukat felfejlesszék és végül egy nagy döntő eredményeként – ahova két szerencsés, az előzetes online selejtezőkön legjobbnak bizonyult pókeres is csatlakozott – valamelyikük hatalmas nyereménnyel távozhasson.
A sztárok felkészülése csupán pár napig tartott, de ehhez természetesen profi segítséget is kaptak Tóth Richárd, a PokerStars Team Pro tagja személyében, aki az egyik legsikeresebb hazai pókerjátékos. A „pókerarc” viselését Szalay Kriszta színésznő trenírozta, Végh József kriminálpszichológus pedig arról gondoskodott, hogy a vállalkozó kedvű sztárok – Tornóczky Anita műsorvezető, Pásztory Dóra úszóbajnok, Hargitai Bea modell, Herczeg Zoltán divattervező, Pély Barnabás és Torres Dani – felismerjék az árulkodó jeleket társaik viselkedésében.
Az izgalmas véghajrában végül bekövetkezett az, amire eleinte kevesen mertek volna nagy összegben fogadást kötni, hiszen a pókerasztal szőke bombázója, Hargitai Bea győzelmével ért véget az este.
Magyarország Szöszije úgy döntött, hogy él a lehetőséggel, melyet főnyereménye kínál számára, és részt vesz a decemberben megrendezésre kerülő prágai EPT-n, ahol bizony a legjobbak ülnek csak le egymással szemben. Bea rendkívül izgatottan vágott bele a felkészülésbe, taktikáját és tudását a PokerStars.hu online termeiben tökéletesíti, és gyakran ülnek össze barátaival egy hosszabb estére az asztal mellé. A győzelemhez nem kell más, mint türelem, merészség és megalapozott pókertudás. Ez pedig mind Bea rendelkezésére áll, így bármi lehetségessé válik. De hisz ez póker játék lényege.
Hargitai Bea szex, erotika, bulvár: Bódi Sylvi és Hargitai Bea meztelen leszbi fotók – Hargitai Bea meztelen – Bódi Sylvi vagináját fogdosta Hargitai Bea – Hargitai Bea FHM pucér képek

Vélemény, hozzászólás?