Intézetböl szökött lány: Grigorescu Cozneau Andrea Krisztina

Delhusa Djon élettársa, Erős Melinda. Delhusa nevelt lánya, Melinda édes lánya. “Körözés: A Budapesti Rendőr-főkapitányság III. Kerületi Rendőrkapitánysága 01030/512885/2009/ id. ügyszám alatt közigazgatási hatósági eljárást folytat Grigorescu Cozneau Andrea Krisztina (1994. 05. 27.) eltűnése ügyében. Grigorescu Cozneau Andrea Krisztina 2009. október 30-án 9 óra körüli időben a Budapest, III. ker., Dózsa György úti Szilágyi Erzsébet nevelőotthonból engedély nélkül távozott és azóta ismeretlen helyen tartózkodik.
Grigorescu Cozneau Andrea Krisztina személyleírása:
180 cm magas, sovány testalkatú, barna hajú, barna szemű, ovális arcú, pisze orrú.
Az eltűnéskor viselt ruházata: fekete farmernadrág, fekete dzseki, fekete táska.
A Budapesti Rendőr-főkapitányság III. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki Grigorescu Cozneau Andrea Krisztina jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 06-1/430-4740 telefonszámot, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.” Forrás: Csellengők.net
Sztárvilág
Grigorescu_Andrea_bikinibenMegszökött Delhusa lánya az intézetből
Elszökött Delhusa Gjon (54) nevelt lánya, Grigorescu Andrea (15) a Dózsa György úti nevelőintézetből. A III. kerületi rendőrség körözést adott ki a lány ellen. Mint ahogy a Blikk megírta, Andit idén május végén helyezték el a VIII. kerületi intézményben.
A gyámhivatal azért döntött így, mert az énekes és egykori kedvese, Erős Melinda (31) durva vádaskodásba kezdtek. Az anya szerint Delhusa többször molesztálta Andit. „Nem tudom bizonyítani, de biztos vagyok benne, hogy egykori élettársam, Gjoni nemegyszer szexuálisan zaklatta a lányomat. Léleklátó vagyok, álmomban már többször láttam őket együtt” – nyilatkozta korábban az egykori pornószínésznő, Melinda.
A fiatal lány élete nem volt a legnyugalmasabb. Az év első felében végignézte, ahogy nevelőapja és édesanyja egymás után járnak a rendőrségre feljelentéseket tenni, volt, amikor autós üldözésben is részt vett, számos veszekedésnek fültanúja volt. Úgy tűnt, a sötét korszak lecsengett, miután elhelyezték az otthonban. A tizenöt éves lány azonban két héttel ezelőtt eltűnt. A rendőrség honlapján máig fent van a felhívás, miszerint Andi október 30-án, reggel 9 óra körül engedély nélkül távozott a nevelőintézetből. Eltűnésekor fekete nadrágot, dzsekit és táskát viselt.
A Blikk megkereste Delhusát is, ő mit tud lánya hollétéről. „Együtt vagyunk, itt a nevelőintézetben – mondta az énekes, de erről nem akart többet mondani. A rendőrség illetékesei semmiféle tájékoztatást nem adhatnak a üggyel kapcsolatban, de ha a nevelőotthon bejelenti a lány előkerülését, megszüntetik a körözést.

Vélemény, hozzászólás?