Iszak Eszter Dubajban – Ezer lány is érintett lehet

A Bors információi szerint a dubajozás ügyében nyomozó hatóságok telefonok híváslistái alapján is számos lányt idéztek be tanúnak a Dubaj escort ügyben. Köztük olyanokat, akik az előzetesben lévő három gyanúsított személyes ismerősei, barátai, rokonai. Egy biztos, több mint ezer lány érintett, még szépségkirálynő jelöltek is,  s az elmúlt években súlyos százmilliókat hoztak Magyarországra külföldi szexturnéikról.
„Celebek is érintettek a prostiügyben”, jelentette ki Bánovics Marcsi playmate. Ő is kapott dubaji ajánlatot, akárcsak Iszak Eszter, aki el is utazott a Közel-Keletre, ahonnan aztán hazamenekült.
„Modell körökben nyílt titok ez a téma, mi is tudjuk egymás között, hogy ki az, akire a kifejezés pontosan ráilleszthető” – írja blogjában Bánovics Marcsi. A 2005-ös playmate-verseny döntőse állítja, hogy a verseny után ő is kapott mesés jövedelemmel kecsegtető ajánlatot.
– Rengeteg önmagát ügynöknek nevező személy tett munkaajánlatot. Mindig bontottam a vonalat, és már azt is bánom, hogy egyszer jártam Dubajban egy fotózáson – mondta a Borsnak a modell. – De attól nem kell tartanom, hogy rólam kiderül bármilyen pikáns történet. Ugyanis nincs. Iszak Eszter nem ilyen szerencsés, őt beszervezték egy „dubajozó” csapatba, ahonnan szerencsésen hazamenekült, még mielőtt bajba került volna.
– Mivel hat éve modellkedem, a nevem több ügynökség adatbázisában is szerepel – mondta a VIVA Tv műsorvezetője. 2010 nyarán az egyik cég megkeresett egy hoszteszmunka lehetőségével. Elmentem a castingra, ahol kiderült, hogy az Emirátusokról lenne szó, és mivel sok rosszat hallottam az ilyen típusú utazásokról, rögtön nemet mondtam. Ezután szólt egy barátnőm, hogy ő is ismeri ezt a céget, többször dolgozott már velük, és megnyugtatott, hogy nincs semmi félnivalóm, nem erotikusmunkáról van szó, kizárólag hoszteszfeladatokra keresnek lányokat. Még anyukám is utánakérdezett az ő szüleinél, és végül nyugodtan engedett el. Abu-Dzabiba utaztunk ki, ahol egy nap után a beszélgetésekből kiderült számomra, hogy a lányok egy része a hoszteszkedésen túl erotikus munkát is vállal. Ekkor pánikba estem, nagyon megijedtem, és szóltam a szervezőknek, hogy haza akarok menni. Ők ezt elfogadták, így másnap összecsomagoltam, és eljöttem – mesélte Eszter.
Bánovics Marcsi számára hat éve világos, a lányok egy jelentős része azért jelentkezik szépségversenyekre, mert a siker, de akár a döntős szereplés is forintszázezrekkel növelheti a tarifát egy-egy szexmunka során.
– A címlapok is alaposan felsrófolhatják az árakat. A jelenlegi ügy sok változást nem jelent majd. Prostik mindig voltak és lesznek is. De számíthatunk még meglepetésekre. Előkerülhetnek olyan lányok, akikről magam sem képzeltem volna, hogy ehhez a körhöz tartoznak – tette hozzá Marcsi, aki szerint celebek is érintettek az ügyben. Forrás: Borsonline.hu

Vélemény, hozzászólás?