Jerzy farka nem állt fel?

Mindent gondosan előkészített Gigi ahhoz, hogy végre kettesben tölthesse Jerzyvel az éjszakát, a romantikus együttlét azonban mégis elmaradt.
Ráadásul nem a lány lépett vissza, hanem az az érthetetlen eset történt, hogy Jerzy „mondta be az unalmast” – egyelőre pontosan nem tudni, hogy miért. A Villa szerelmespárja az elmúlt tizenkét napban nem érhetett egymáshoz, büntetésben voltak, miután a szállodában töltött éjszaka alatt letakarták a kamerát. A tiltás miatt napok óta izzott közöttük a levegő, apró kacsintás, csókdobálások ugyan voltak, de mindketten izgatottan várták, hogy újra megérinthessék egymást. Testi kapcsolat híján viszont, inkább csak beszélgettek arról, hogy ha tehetnék, mit is csinálnának a másikkal.
– Kívánlak, iszonyatosan kívánlak! – jelentette ki Gigi pár nappal ezelőtt a nyugi szobában, miközben szemében látszott, iszonyatosan türtőztetnie kell magát ahhoz, hogy ne essen neki szerelmének. Jerzy viszont csak annyit válaszolt, neki is már nagyon hiányzik, hogy magához ölelhesse. A Villa hugicája tehát nagyon készült a pillanatra, amikor is feloldják őket a tilalom alól.
Gyűjtögette a villadelláit, hogy pezsgővel fokozza a hangulatot, megágyazott a nyugi szobában és alig várta, hogy végre közölhesse Jerzyvel is a nagy hírt: egymáséi lehetnek.Terve viszont nem úgy sült el, ahogy elképzelte. Jerzy persze nagyon örült, hogy ismét karjaiban tudhatja kedvesét, a csókolózáson kívül viszont, még Gigi „engedélyével” sem kívánt továbblépni.
– Mi lenne, ha felkelnénk, és szexelnénk, utána megint szexelnénk, majd végig szexelnénk az egész napot? – dobta fel a labdát Gigi, amit Jerzy nem volt hajlandó lecsapni. Úgy tűnik, a Villa szépfiúja megijedt, nem élt a lehetőséggel, pedig minden tökéletes volt ahhoz, hogy végre egy csodálatos éjszakát tölthessen el szerelmével. Gigi világosan a tudtára hozta, mit szeretne tőle, Jerzy azonban nem kívánt a csókolózásnál tovább menni, sőt, ezt válaszában burkoltan jelezte is Giginek. – Imádom a szép hajadat és a gyönyörű arcodat… – tért ki a válasz elől Jerzy, aki annak ellenére sem tette magáévá a lányt, hogy Gigi egész éjszaka szenvedélyesen csókolta őt – írja a Blikk.

Vélemény, hozzászólás?