Juhász Vanda

juhasz_vandaA londoni olimpián gerelyhajításban szereplő Juhász Vanda pár napja egy igazán érdekes képet tett fel közösségi oldalára.
Az olimpián 36. helyen végzett , igazán csinos atléta a Nemzeti Sport kérdésére elmondta, a szexi fotóval a gerelyhajítást népszerűsítené.
– Nagyon szeretem ezt a sportágat, viszont rettentően kevesen atletizálnak. Inkább kézilabdáznak vagy vízilabdáznak azok a tehetséges gyerekek, akiknek jó a dobókészségük, pedig fontos lenne, hogy minél több edző és versenyző kinője magát az atlétikában – mondta a 24 éves sportolónő.
Minket meggyőzött. Azt nem tudjuk, hogy a fotónak köszönhetően többen kapnak-e kedvet a gerelyhajításhoz, de Juhász Vanda azt a tévhitet biztosan megdöntötte, hogy minden gerelyhajítónő igazi hústorony…
További sportolólányok, sportolónők: Megbaszni kellett Szepesi Niki úszónőt. Kurva lett  a sportolónő. Olimpia álló fasz, csupasz mell és szex négyesben. Jakabos  Zsuzsanna úszó. Meztelenre vetkőztek a sportoló nők. Kovács Kitti a testéből akar pénzt csinálni – Szájába vitte a gecit Angela Ermakova a spermabankba – Sarah Meier sportolónő – Bátki Bernadett krétán meztelenkedett – Fitness sztár és testépítő Jennifer AbramsCsisztu Zsuzsa erotika ma és régen.

.