Julian Rios férfi pornószínész – 24 cm

Julián Ríos vagy Julián Ruíz, rendszerint ismert még a következő művészneveken is: Julian, Julian Andretti vagy Jordan Rivers. 1970. október 12-én született West Covina-ban, Kaliforniában. Férfi pornószínész, aki 24 centis farkával, 25 évesen csöppent a pornó világában. 25 éves koráig személyi tréner volt a tengerészgyalogságnál, az öbölháború alatt, ami őszintén szólva meg is látszik rajta. Hihetetlen jó adottságokkal rendelkezik (és most nem csak a 24 centiméteres farkáról beszélünk): 188 cm magas és 91 kg, csupa izom, kockás hassal.

Pornókarrierjét még a hadsereg kötelékében kezde, először csak aktfotózást vállalt meleg magazinoknak. Majd egy heteró filmekben szereplő barátja beajnlotta egy nagynevű pornófilmes céghez, akik egyből szerződést is kötöttek vele.
Egyébként spanyol és indián származású, és öt testvére van. 1988-1994 között az Amerikai Terngerészgyalogság kötelékébe tartozott – egészen addig, amíg a felnőtt szórakoztatóiparban végzett tevékenységét meg nem elégelték. Az Öböl Háború veteránja. 2000-ben összeházasodott az ismert pornószínésznővel Jill Kellyvel. Ám ez a házasság nem volt hosszú életű, de a válásuk után hamar újra megházasodott a szintén pornós Kanadai Lanny Barbieval, 2005. másrcius 5-én.
Ríos szexuális beállítottsága egyébként biszexuális, legalábbis első forgatásainak egyikén két jelenetben is elfogadta, hogy férfiak elégítsék ki orálisan (hétköznapibban fogalmazva: szopatott pasikat is). Ám ezek után kizárólag a heteroszexuális pornóra koncentrált.
Érdekesség és egyban nagyságát is bizonyítja, hogy Ríos a nagy pornósztárokhoz hasonlóan, akinek rengetek nagy cég szerződést ajánlott és az egyetlen férfi pornószínész, aki egyszerre két céggel is szerződést tudott kötni. Szerződésben állt a Vivid video-val és a VCA pictures-szal egy időben, a Metro Pictures-szal, a Vivid Entertainment-tel, a Jill Kelly productions-szal, a New Sensations-szal, a Twisted Pink Video-val és RÍos saját cégével, amiben résztulajdonos, a Pistol Whip Media/Sudden Impact Video-val is. További videók: 01 02 03 04 05

3 thoughts on “Julian Rios férfi pornószínész – 24 cm

Comments are closed.