Kate Hudson alakítja a mélytorkozó pornólegendát

Eric Danville könyvéből, a The Complete Linda Lovelace-ból film készül: a 127 óra sztárja, James Franco hamarosan Chuck Traynort játssza, a mélytorkozó pornólegenda Linda Lovelace férjét és menedzserét. Lovelace-t, aki az 1972-es Mély torok, Deep Throat című klasszikus pornófilmmel futott be, később azonban a pornóellenes női mozgalmak élharcosa lett, Kate Hudson alakítja a filmben, írja a deadline. Traynor egyébként később elvált Lovelace-tól, a nő pedig azzal vádolta meg, hogy verésekkel, megfélemlítéssel és hipnózissal kényszerítette őt prostitúcióra és pornóra.

A produkciót Rob Epstein és Jeffrey Friedman rendezi, akik már dolgoztak a színésszel a Howl-drámán. A forgatókönyvet W. Merrit Johnson írja. Nem ez az egyetlen Linda Lovelace-t középpontba állító projekt, amely készülőben van, az Inferno: A Linda Lovelace Story címűt Matthew Wilder rendezi, és a Watchmenből ismert Malin Akerman lesz a főszereplője.
A 2002-ben elhunyt Linda Lovelace főszereplésével készült Deep Throat pornófilmet 1972-ben Amerika 23 államában tiltották be a tartalma miatt. Ez volt ugyanis az első moziban vetített olyan heteroszexuális hardcore pornófilm, amiben a nő mély torok technikával juttatja el a férfit a csúcsra, aki aztán az arcára élvez. Londonban a pornóklasszikus eredeti változatát 28 év tiltás után 2000-ben mutathatták be a mozik R-besorolással. 2005-ben Lovelace-ról készült dokumentumfilm a berlini filmfesztiválon is futott.

Vélemény, hozzászólás?