Kedves Ferenc most Szunai Lindát farkalja

Kedves Ferencet olyan szépségeket dugott és szponzorált, mint például Debreczeni Zita, Zimány Linda vagy Bódi Sylvi. Köztudott, hogy odavan a csinos hölgyekért, és most úgy tűnik, a fiatal Szunai Lindára is kivetette a hálóját.

szunai_linda_szetrakta_a_labat

Szunai Linda erkölcseit nem kell félteni, erről barátja is kitálalt, de most új hódolója akadt. Mint arról a Blikk beszámolt, a szépségkirálynő nemrég még arról panaszkodott, hogy már jó ideje magányos, és várja a herceget fehér lovon.
Kedves Ferenc és Szunai Linda egész este csak egymással voltak elfoglalva, és a buli végén
kéz a kézben távoztak.
Most megtörni látszik a jég, ugyanis a csütörtök esti Glamour-gálán nagyon úgy tűnt, hogy közel került a nála jóval idősebb milliárdos úriemberhez, Kedves Ferenchez.

A Blikk munkatársa végignézte, ahogy Kedves csapja a szelet Lindának. Valósággal izzott közöttük a levegő, gyakorlatilag egész éjszaka kettesben mulattak. Táncoltak, beszélgettek, iszogattak, jókat nevettek, és még közös fotókat is készítettek egymásról.
A férfi sorra hozta a finomabbnál finomabb koktélokat Lindának, látszott, hogy a tenyerén hordozza őt… A teljes cikk itt.