Kelemen Anna újra pornózik – videó

Másodvirágzását éli Kelemen Anna 30 éves celeb a pornózásban. Legalábbis ő így gondolja – még úgy is, hogy szemlátomást meghízott. Annácska óriási megdöbbenést váltott ki az internetes fórumozók körében, amikor pár napja felkerült a világhálóra legújabb pornófilmje. Az első videón a jelenet elejéből láthatsz, a másodikon az arcon és szájba gecizését láthatod.
A felvételen szinte rá se lehet ismerni: elhízott, a melle deformálódott. Anna igyekszik apait-anyait beleadni a show-ba: az oldalon megtalálható pornófilmben két fenékriszálás és szájnyalogatás között még be is mutatkozik angolul. „Kelly Lenox a nevem, magyar vagyok, és éhes egy kis élvezetre. Jó lesz majd, ha két pasi segít rajtam” – hallható a videón, majd megkezdi a „melót”.
A döbbenet azonban nemcsak az internetezők arcára ült ki, két férfi partnere közül a többszörös pornó-Oscar-nyertes Choky Ice álla is leesett, amikor meglátta, hogy elhízott Annácska.

– Szóhoz se jutottam, amikor megláttam. Tátott szájjal néztem, mert nem akartam elhinni, hogy ő Kelemen Anna – kezdte Choky Ice. – Eszméletlenül meghízott, igénytelen, azt hittem, ő egy jó csaj. Arról nem is beszélve, hogy milyen amatőr. Nem tudom, korábban hogyan dolgozott, de most nagyon hisztis, sok mindentől undorodik, és rengetegszer veszélyeztette a jelenetek minőségét.

A valóságban közel sem olyan szexéhes nő, mint amilyennek látszik. Nincs helye a profik között egy ilyen nőnek, mint ő, pedig azt hiszi, ebből fog meggazdagodni – mondta el a bennfentes titkokat a pornószínész, aki más munkát ajánlana az explaymate-nek. – Most, hogy újra pornózásra adta a fejét, azt hiszi, hogy rengeteg pénzt akaszthat le. Csak ez számít neki. De ki kell ábrándítanunk, hogy amíg így néz ki, és ilyen a hozzáállása, a minőségi pornózásban nincs helye – tette hozzá a pornós.
Kovi, a neves magyar pornóproducer korábban már tárgyalt Annácskával egy filmről, de az utolsó pillanatban meggondolta magát.
– Anna többször becsapott, ezért semmiféle közös munkáról nem lehet szó közöttünk. Főleg nem most, hogy így néz ki. Láttam a szóban forgó új filmjét, az alapján sem dolgoznék vele. Kövér, nyávogós, nem ideális nő egy ilyen munkára. Az oldal, ahol a film van, csak külföldről nyitható meg, de pechjére feltették több fájlmegosztó oldalra, úgyhogy kiderült a titka – nevetett Kovi.
Kelemen Anna újra pornózik, orálszex jelenet. További Kelemen Anna szex, erotika, bulvár: Kelemen Anna végbélnyílása – Kelemen Anna átbaszta Hajdú Pétert – Kelemen Anna jó híre megsérült – Rendőrök keresik Kelemen Annát – Kelemen Anna és Erős Melinda gruppenszex videó – Kelemen Anna seggbe dugva – Kannácska szex – Kelemen Anna pornóvideók letöltése

One thought on “Kelemen Anna újra pornózik – videó

Vélemény, hozzászólás?