Kelemen Anna seggbe kúrva

Kelemen Anna (Kannácska) a pornózó és kurválkodó celeb, könyv hősnő, Kelly Lenox néven análszex jelenetben fenékbe répázva.

Kelemen Anna újra seggbe kúrva, 2010-es pornóvideó. Videókép itt, további részletek a videóból itt.

Kelemen Anna a média által ismert celeb és kurva. Kelly Lenox néven expornós amire nem szívesen emlékszik sok más lánnyal együtt. Annácska mostanában milliókért szexel, de nem adózik. Remélhetőleg a szextitkait megosztó könyvért fog. Kétség sem férhet ahhoz, hogy Kelemen Anna az ország ribanca, anál királynő nagyon tud valamit – legalábbis az ágyban.
Mi mással lehetne magyarázni, hogy számos híresség, politikus és futballista akár százezer forintot is hajlandó kifizetni neki egy órára, ha kényeztetésre vágyik.

kelemen-anna-kelly-lennox-pornos

A pikáns részleteknél is jobban érdekelnek, hogy Anna rendesen adózik-e a bevételei után, vagy tiszta haszonként nála marad mindaz, amit a kuncsaftoktól kapott. Annácska – akit hétfőn az Édes Élet forgatása miatt nem értünk utol – a hamarosan megjelenő A nép szolgálatában – Így szexel a magyar elit című könyvében részletesen beszámol szextitkairól.

kelemen-anna-gecis-arccal

Ám arról egy szót sem ejt, mennyi adót fizetett a szolgáltatásai után. Pedig a Nemzeti Adó- és Vámhivatal szerint alaposan megütheti a bokáját az a szexmunkás, aki sumákolni akar… A teljes Kelemen Anna cikket itt olvashatod el.

Vélemény, hozzászólás?