Kelemen Annával egy kúrás negyvenezer

Interneten hirdeti magát Kelemen Anna 30 éves celeb, akivel potom negyvenezer forintért bárkivel elmegy egy órácskára. Az egykori playmate néhány éve még ezer euróért árulta a testét az elit ügyfelek körében, ma már azonban olyannyira lecsúszott a lejtőn, hogy a csúcsgázsihoz képest aprópénzért is hajlandó szexelni bárkivel. Annácska néhány hónapja még újabb pornófilmjével sokkolt mindenkit, az egykor szexi szilikoncica ráadásul még Kovi szerint is borzasztóan meghízott, és igénytelen szexjelenetei után már ő sem dolgozna vele.
A szőke botrányhősnő a pornó világa után most a prostitúció vizeire evezett, repertoárjában pedig megtalálható a dominajáték vagy a szex, akár több férfival is.
– Kedves Uraim, én egy híres magyar playmate vagyok, a nevem Anna. El kell hogy mondjam, hogy imádom a szexet, nem élhetek nélküle. Velem mindent, de mindent kipróbálhatsz, mindenre nyitott vagyok – olvasható a botrányhősnő bemutatkozásában sok egyéb arcpirító szolgáltatásai mellett.
A Blikk munkatársa felhívta az említett internetes oldalon található telefonszámot, és azonnal felismerte Annácska hangját.
– Negyvenezer forintért megyek el egy órára. Lakást vagy szállodai szobát azonban neked kell biztosítani – mondta kertelés nélkül, és munkatársunk kérésére, hogy azért mégiscsak meséljen magáról néhány mondatban, csak annyit válaszolt: – Én vagyok Kelemen Anna. Mit mondjak még többet magamról?
Kelemen Anna hirdetése: “Kedves Uraim, én egy híres magyar playmate vagyok, a nevem Anna. El kell hogy mondjam, hogy imádom a sexet, nem élhetek nélküle. Velem mindent, de mindent kipróbálhatsz, mindenre nyitott vagyok. Ha szeretnéd talákozhatunk egy szép étteremben és utána megnézhetjük a csillagokat az égen és eltölthetünk egy csodás éjszakát, vagy akár csak pár órát. Biztos vagyok abban hogy a legjobban fogod magad érezni velem, ahhoz képest ahogy valaha érezted magad egy csinos lánnyal. Szívesen meglátogatlak a lakásodban, vagy hotelben, ez nem probléma. Egész nap elérhető vagyok, de kérlek számkijelzéssel hívj, különben nem áll módomban beszélni veled. Egész nap szabad vagyok, az időmet csak edzőteremben és szépségszalonokban töltöm, úgyhogy ne hezitálj, hívj bátran. Még valami fontos, én egy igazi glamour girl vagyok ezt ne feledd amikor hívsz, remélem érted, hogy mire gondolok. A modern táplálkozás nagyon fontos az ő szakmájábanAggodalomra semmi okod sincs, biztosíthatlak felőle, hogy valóban velem fogsz találkozni, ez nem a kész átverés show része! Ha van kedved elmenni egy kellemes vacsorára vagy színházba és nincs partnered, hívj, szívesen elkísérlek.”
Kelemen Anna szex, erotika, pornó: Kelemen Anna, már érett asszony kategóriában pózol – Kelemen Anna backstage videó – Kelemen Anna nem szereti az arcán a a gecit – Kelemen Anna újra seggbe kúrva 2010 pornó – Kelemen Anna újra pornózik videó – Kelemen Anna Kelly Lenox néven újra pornózik – Kelemen Anna végbélnyílása – Kelemen Anna átbaszta Hajdú Pétert – Kelemen Anna jó híre megsérült – Rendőrök keresik Kelemen Annát – Kelemen Anna és Erős Melinda gruppenszex videó – Kelemen Anna seggbe dugva – Kannácska szex – Kelemen Anna pornóvideók letöltése

One thought on “Kelemen Annával egy kúrás negyvenezer

Vélemény, hozzászólás?