Kelemen Henrietta szépségkirálynő le lett váltva

kelemen_henriettaEgy tizennyolc éves főiskolás diáklány fejére került a legrégebbi magyar szépségverseny, a Miss Hungary koronája. Az albertirsai Kelemen Henrietta előtt új kapuk, új lehetőségek nyíltak.A Miss Hungary szépségversenyen a szavazatok összeszámlálása után felkerült a korona a tizennyolc éves, főiskolás Kelemen Henrietta fejére. Első udvarhölgye a húszesztendős, győri egyetemista Ötvös Brigitta, másik udvarhölgye pedig egy budapesti diáklány, a tizennyolc éves Makk Andrea lett.
Henrietta szülei és barátja, Szilárd a nézőtér hátsó sarkában, feszülten figyelték az eredményhirdetést. Amikor kimondták a győztes nevét, a szülők sírva ölelték át egymást, de még Szilárd szeme sarkában is örömkönny csillogott.
– A szüleim Albertirsán laknak, onnan jöttek el a döntőre. Amint lehet, hazautazom majd, hogy együtt ünnepeljünk.Kimondhatatlanul boldog vagyok, reméltem, hogy dobogós lehetek. A korona mellé másfél millió forintos munkaszerződés és számtalan különdíjat kaptam. De továbbra is a diploma megszerzése a legfontosabb, egy pesti főiskolán kommunikáció szakon tanulok.- mondta az új királynő.
Heni szépségére korábban is felfigyeltek a szakemberek, a legutóbbi Operabálon őt választották meg bálkirálynőnek. De sokkal büszkébb az albertirsai tánccsoporttal elért eredményeire. Több országos bajnoki és dobogós helyezést ért el a csapattal, mióta Budapesten tanul, felhagyott a tánccal.
– Ha csak tehetem, sietek haza Albertirsára, ahol a rózsaszínű gyerekszobámban a kedvenc plüssállataim várnak. Tudom, most új kapuk nyílnak meg előttem, izgatottan várom a jövőt. Szerencsére a barátom, Szilárd nem féltékeny. Ő vízilabdázik, gyakran utazik külföldre, de ha itthon van meccse, gyakran ott ülök a lelátón és teli torokból szurkolok neki.
A szép Kelemen Henrietta szépségkirálynő helyett egy olyan lány indul a jövő heti Miss Earth világversenyen, aki négy évvel ezelőtt indult a hazai versenyen, de még dobogóra sem került. Kelemen Heni néhány napja tudta meg, hogy mégsem ő, hanem a 24 éves Huszárovics Dalma utazik a Fülöp-szigetekre.
– Biztos, hogy pert indítunk a rendezők ellen, mert a vizsgáimat is elhalasztottam a főiskolán a várt utazás miatt. A becsületem forog kockán, mindenki azt hiszi, hazudtam a részvételről – háborgott Henrietta, akit a Városligeti Műjégpályán koronáztak királynővé. A főiskolás szépség tavasszal kapta a telefont, hogy készülhet, mert ő képviseli hazánkat a Miss Earthön… A cikk folytatása itt.
Huszarovics_DalmaVolt akit nem váltottak le, hanem saját maga mondott le. A közönségdíjas és harmadik helyezett Kocsis Korinna visszautasította a Miss Intercontinental Hungary koronáját. A dolog meglepte a szervezőket, így elsőre nem is díjaztak harmadik helyezettet, aztán már a díszlet bontása közben rögtönzött sajtótájékoztatón mégis megkapta a negyedik helyezett Tímár Brigitta a Miss Intercontinental Hungary címet. Az indoklás, hogy a kiválasztott nem mondhat le más javára a koronáról, de a zsűri odaítélheti, sőt oda is kell nekik ítélni. Korinna Facebook oldalán közzétett nyilatkozatában “ellenszelet” emleget, amit szerződése miatt bővebben nem fejthet ki. A tárgyilagosabb részében azt mondja, nyert már rangosabb (Miss Earth Hungary) címet, így ebből a mostaniból nem kér, át akarja engedni a lehetőséget, hogy más is megtapasztalja.
Sokan dicsérik érte, hogy kiállt magáért, komoly tábor gondolja úgy, hogy neki kellett volna nyernie, és nem is véletlen, hogy neki szavazták a közönségdíjat. Vannak, akik viszont megvetik érte, hogy ezt merészelte tenni, mert ez nem korrekt eljárás. Úgy fest, hogy a szervezők perelni fognak. Sokan pedig eddig se tudták, hogy Korinna létezik, és ahogy a CommentCom szatirikus “tudósítása” sugallja, ezután se fognak emlékezni a nevére.
Kivéve persze, ha ő is a bulvár lapokban haknizó celebbé válik majd – mint előtte több másik szépségkirálynő megtette már. Erre persze minden esély megvan, mivel már 2011-ben (akkori szépségversenyes botránya kapcsán) azt nyilatkozta a Velvetnek, hogy a kozmetikusi pályánál jobban érdekli a média, és akkori botrányáról azt mondta, jól sült el számára a felhajtás.
További szépségverseny és modell bejegyzések: Péterffy Lili popsija – Kárpáti Rebeka bikiniben a kifutón – Nap szépe lányok Heves megye régió – Nagy Barbara Viktória – Miss Alpok Adria szépségverseny – Kaposvár szépei 2013 lányok – Strand szépei itt. Modellek: 27 26 25 24 23 22 21 ( 20 19 18 ) 17 16 15 14 13 12 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1. Nap szépe lányok 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1. Online szépségverseny 4 3 2 1. További modellek itt.