Keleti Györgyi lelépett mert körözik

Elnyelte a föld Keleti Györgyit. Barátnője szerint külföldön síel a családjával, de apja sem tudja, mi van vele. Ügyét februárban tárgyalják, ügyvédje nem tanácsolta, hogy elhagyja az országot.
Keleti Györgyi mindennapos kapcsolatban van barátaival. Nekik rögtön feltűnt, hogy a szőke modell már egy hete nem ad életjelet magáról. Egymást kérdezgetik tanácstalanul Györgyi Facebook- oldalán, hogy ki tud róla.
– Tegnap küldtem neki SMS-t, de nem küldött választ. Pedig mindig szokott. Nem tudom, mi van – írta egyikük. – Most már egyre jobban aggódom. Legalább azt lenne jó tudni, hogy minden rendben van – szól egy másik barát bejegyzése. Györgyi telefonja ki van kapcsolva, nem lehet elérni, csak egyetlen barátnője akad, aki tudni véli, Ausztriába utazott.
– Úgy tudom, ott síel a családjával, de már haza kellett volna jönnie – mondta a névtelenséget kérő barát. Csakhogy édesapja, Keleti György, volt honvédelmi miniszter, nem tud erről.
– A múlt héten beszéltünk utoljára, nem tudom, mi van vele – mondta a Borsnak, majd ígéretet tett, hogy utánanéz, hol van a lánya, ám később elfoglaltságaira hivatkozva nem válaszolt kérdéseinkre. Nővére, Keleti Andrea sem tud semmit Györgyiről, igaz, ő egészen más ok miatt: a testvérek egyáltalán nem tartják egymással a kapcsolatot.
Keleti Györgyi bírósági tárgyalása hamarosan folytatódik: az üzletszerű kéjelgés elősegítésével vádolt modell épp Valentin-napon, a szerelmesek ünnepén áll majd bíróság elé. Ha valóban külföldön tartózkodik, igen komoly bajba kerülhet, mert amint átlépi a magyar határt, kiteszi magát annak a veszélynek, hogy kiadják Olaszországnak. Az ottani hatóságok ugyanis már hónapokkal korábban elfogatóparancsot adtak ki ellene ugyanebben az ügyben.
– Ügyfelem ellen korábban európai elfogatóparancs volt érvényben, és azért nem adta ki a magyar bíróság, mert hazánkban ugyanabban az ügyben folyik eljárás ellene. Amennyiben az elfogatóparancs még érvényben van, és egy másik ország hatósága elfogja őt, az adott állam dönti el, hogy Magyarországnak vagy Olaszországnak adja-e ki. Mi azt a tanácsot adtuk Keleti Györgyinek, hogy várja meg a büntetőeljárás végét, és lehetőség szerint az országot még nyaralás céljából se hagyja el. Ügyfelem tudomásom szerint meg kíván jelenni a februári tárgyaláson – nyilatkozta a Borsnak a modell ügyvédje, dr. Gerencsér András.

Vélemény, hozzászólás?