Kelly Brook pinával

Úgy tűnik, a színésznőben egyre erősödik a mutogathatnék – korábban nyuszis magazinos fotóival korbácsolta fel a vágyakat, most pedig a festéken kívül semmi sem takarja…
Kelly Brook a művészet és a média számos területén kipróbálta már magát: színésznőként, modellként, bikinitervezőként is ismerjük, sőt televíziós műsorvezetőként is. Nem egyszer volt azonban Playboy-lány is.
Már 16 évesen kifutón szerepelt. Ám mióta karrierje felfelé ívelt, az angliai Rochester-ből származó szépség hanyagolta a sűrű magamutogatást.
Csak az utóbbi időben Kelly tért vissza a kezdetekhez: ismét feltárta figyelemreméltó idomait a nyuszis magazinban. Az FHM, a Loaded vagy a GQ magazin rendszeresen címlapra tette a mutatós modellt, sőt Brook a “legjobb brit női test” címet is elnyerte.
Talán nem véletlen, hogy mindenféle szégyenérzet nélkül mutatja meg meztelen testét, s ebben az évek előrehaladása sem akadályozza. Kelly 2010 szeptemberében került ismét a Playboy hasábjaira, majd ezt egy újabb fotósorozat is követte.
Most az Exhibition magazinban pózolt meglehetősen vérforraló és véresnek látszó fotókon.
A tetőtől talpig bemázolt, hófehér bőrű sztár nem takart el magából semmit, és szerencsére a testfestést sem vitték túlzásba a készítők…
Kelly egy gátlástalan szukának tűnik. Egy divatbemutatón is pakisztáni fasszal jelent meg, ahol botrányt is csináltak. Előfordul utcai szőrös pinavillantása is, hagy örüljenek a paparazzik.

Vélemény, hozzászólás?