Két barátnője van Damu Rolandnak

A Bors megtalálta Damu Roland jelenlegi barátnőjét, akivel közösen bérelték azt a lakást, ahol a gyanú szerint a színész nemi erőszakot követett el volt kedvesén, Tímeán.
Új lány: Arcát egyelőre nem vállalja a nyilvánosság előtt Damu Roland kedvese, Regina, ám arról készségesen beszélt a Borsnak, hogy mennyire megdöbbent azon, mivel vádolják a barátját.
– Másfél hónapja vagyunk együtt, szeretjük egymást. Együtt fizettük ki az angyalföldi lakás bérleti díját, hiszen együtt akartunk beköltözni. aznap kapta meg Roland a kulcsot, és az volt a terv, hogy munka után én is átviszem a cuccaimat, és első éjszakánkat töltjük a lakásban. Este fél tizenegy körül értem oda. Roland mondta, hogy Timi nemrég ment el sírva, és szóváltásba keveredtek egymással. Lefeküdtünk aludni, én másnap fél hétkor elmentem dolgozni. (Az egyik lakó a Borsnak korábban azt mondta, hogy a rendőrök hajnali háromnegyed kettőkor kezdték verni az ajtót. Máig sem tudni pontosan, honnan és mikor vitték el Damut – a szerk.) Egész nap nem tudtam elérni telefonon Rolandot, és mikor este hazaértem, azt láttam, hogy a lakás ajtaján rendőrségi pecsét van. A portán tudtam meg, hogy mi történt. A holmijaimhoz azóta se férek hozzá – mesélte lapunknak Regina, aki tudta, hogy a színésznek Tímea a jegyese volt, de ők nem találkoztak egymással.
– Csak azt tudom, hogy Timi féltékeny volt rám, és nyomozott is utánam. Már beszéltem Rolanddal, mióta letartóztatták, kapcsolatban vagyok az ügyvédjeivel is. Azt mondta, hogy nem erőszakolta meg Timit, és testi kapcsolat sem volt köztük. Azt viszont nem értem, Timi hogyan és miért került a lakásunkba. Ismerem Rolandot, tisztában vagyok azzal, hogy indulatos a természete, de nem tudom elképzelni, hogy igazak lehetnek a vádak. Én is azt gondolom, hogy Timi bosszút akart állni rajta, mert Roland feljelentette, mikor egy másik nő útlevelével utazott ki Marokkóba – tette hozzá Damu barátnője.
Mint ismert, az előzetes információk szerint Timi háromnegyed kilenckor érkezett Damuval kézen fogva a lakásba, ám kis idő múlva széttépett ruhában, sikoltozva kért segítséget, azt kiabálva, hogy a színész megerőszakolta és megverte. Damut előzetes letartóztatásba helyezték, mert a bíróság szerint indokolt a legteljesebb elszigetelése ahhoz, hogy a sértett befolyásolásával ne nehezítse a bizonyítást. Eközben a Bors rendőrségi forrásból úgy értesült, hogy a gyanú szerint azon az estén a pár dulakodott, és eközben Damu kétszer hátba és egyszer fejbe rúgta Tímeát. Az elsődleges vizsgálatok szerint szexuális aktus történhetett közöttük, ami azonban nem fejeződhetett be, mert spermát nem találtak a szakértők. Forrás: Borsonline
Damu Roland bulvár, szex, erotrika: Őrizetbe vették Damu Rolandot – Damu megverte és megerőszakolta a csajt – Damu Roland és kedvese Palácsik Tímea meztelenül a hírnévért

Vélemény, hozzászólás?