Kibékültek Kedves Feri ágyasai, Bódi Sylvi és Debreczeni Zita

Bódi-Sylvi-Debreczeni-Zita-Kedves-FerencCsaknem két éve tartó konfliktust rendezett Debreczeni Zita és Bódi Sylvi. A szexi modellek, akik a milliárdos, Kedves Ferenc miatt kaptak hajba, egy közös munka miatt döntött úgy: békejobbot nyújtanak egymásnak. Debreczeni Zita (balra) beszállt Bódi Sylviék Sugarbird ruhaüzletébe, ő is tervezni fog. Hiába, a pénzért mindent. Ebben a pénzhajhász világban már teljesen mindegy, hogy ki-kivel baszott. A lányok elásták a csatabárdot
Elszívta a békepipát a két gyönyörű modell, Bódi Sylvi és Debreczeni Zita. A barna szépségek évek óta fújtak egymásra, ugyanis Kedves Ferenc, Zita milliárdos üzletember szerelme korábban Sylvi partnere volt. A konfliktus akkor mélyült el igazán, amikor tavaly Ferenc – miközben éppen külön voltak Zitával – randizgatott Sylvivel. A szerelmi háromszögtől hónapokig hangos volt a sajtó, ám most úgy tűnik, a két modell haragja a elillanni látszik, beszállt a Sugarbird buliba, Dukai Regina, Horváth Éva és Zimány Linda mellé. Tovább a teljes cikkre
Modell, celeb hírek, erotika, szex: Debreczeni Zita, Dukai Regina és Zimány Linda meztelenül – Debreczeni Zita és Kedves Feri – Debreczeni Zita szexképek – Bódi Sylvinek volt arab barátja, de sosem szexelt pénzért – Bódi Sylvi hírek, képek, videó – Dukai Regina Playboy – Dukai Regina, Zimány Linda, Horváth Éva és Bódi SylviDukai Regina – Dukai Regina meztelen – Zimány Linda FHM vetkőzős retró képek – Zimány Linda alapítványnak adta a segélyt – Zimány Linda nem szarozik felveszi a segélyt – Zimány Linda gátlástalanul mutogatja meztelen testét – Zimány Linda meztelen fotózás verk videó – Zimány Linda meztelenül pucsít – Zimány Linda meztelenül pucsít – Dukai Regina, Zimány Linda, Horváth Éva és Bódi Sylvi – Debreczeni Zita, Dukai Regina és Zimány Linda meztelenül – Zimány Linda kihagyta volna a pornóvideót – Zimány Linda pucérkodás után műsort vezetne – Dukai Regina, Zimány Linda, Horváth Éva és Bódi Sylvi modellek – Zimány Lindának semmi sem elég, még segélyt is kell neki – Bikucsunáj Horvát Évát döntené meg – Horváth Éva meztelen képek FHM magazin – Horváth Éva megfenyegette Colin Farrellt – Horváth Éva: prostit akartak belőlem csinálni Dubaiban!

2 thoughts on “Kibékültek Kedves Feri ágyasai, Bódi Sylvi és Debreczeni Zita

 1. Kibékültek a ribancok Kedves faszán és pénzén. Így a legjobb mindenkinek! Korábban pedig volt perpatvar:
  “Szerelmi civakodás tanúi voltak egy felkapott budapesti szórakozóhely vendégei. A perpatvar két főszereplője Kedves Ferenc és Debreczeni Zita volt, a kirobbanásának oka pedig állítólag a dögös Bódi Sylvi jelenléte volt. A szemtanúk joggal gondolták, hogy végetért a milliárdos és a szexi modell egy éve tartó románca, az üzletember azonban ezt cáfolta. A barna modell ugyanis kiborult azon, hogy a fővárosi szórakozóhelyen ott volt milliárdos párjának egykori nagy szerelme, Bódi Sylvi is, akivel három évig járt együtt.
  – Kedves Ferenc, amint meglátta Bódi Sylvit, szinte le sem vette róla a szemét.
  Zitát szemlátomást feszélyezte, és egyre egyre hevesebben fortyogott benne az indulat.
  Féltékenyen ölelgette a milliárdost, hogy kifejezze összetartozásukat, de Feri minduntalan elhárította. A “szerelmi dráma” hamar elért csúcspontját:
  Zita a buli kellős közepén dühösen rontott ki a szórakozóhelyről.
  Ferenc meg sem próbálta visszatartani, gondtalanul előszilveszterezett tovább, de már Bódi Sylvi oldalán, akivel hajnalban kettesben távozott – mesélte egy neve elhallgatását kérő szemtanú…”

Vélemény, hozzászólás?