Kilakoltatják Berlusconi kurváit

Kilakoltatják Silvio Berlusconi szexpartner kurváit. Az olasz miniszterelnök ugyanis azzal kedveskedett a milánói villájában rendezett partikon résztvevő ifjú hölgyeknek, hogy egy lakóparkban apartmanokat adott nekik ki. Az itt élő többi lakos azonban most megelégelte, hogy a kétes hírű hölgyek jelenlétét.
Az egy 25 éves modell és táncosnő, aki állítólag lefeküdt Silvio Berlusconival, hálából azért, mert a miniszterelnök kifizette gyermekének kórházi számláit.
Az olasz miniszterelnök más nőket másképp támogatott. Állítólag még egy héttel ezelőtt is pénzt utalt át egy nőnek, aki részt vett hírhedtté vált, úgynevezett bunga-bunga partijain. A televíziós időjósként is ismert Alessandra Sorcinelli azt mondta, hogy a dúsgazdag kormányfő csak kisegítette őt, de ennél több nem történt közöttük.
Az ügyben a Vatikán után az olasz püspöki kar vezetője is megszólalt, bár nem nevezte néven Berlusconit.
„A közösség megdöbbenve áll a nyilvános szereplők viselkedése előtt” – mondta Angelo Bagnasco bíboros, aki szerint a közéleti személyek tisztségével összeegyeztethetetlen az erkölcstelen viselkedés.
Silvio Berlusconi tagad minden vádat, és nem volt hajlandó megjelenni a milánói ügyészek által kezdeményezett kihallgatáson. Szerinte politikai boszorkányüldözés folyik, amelynek része, hogy lehallgatják vendégei telefonját is. Ezek leiratát a napokban a legtöbb olasz újság közölte.
A miniszterelnök elleni legfőbb vád az, hogy egy marokkói származású kiskorúnak fizetett szexért cserébe. Ezért Olaszországban börtönbüntetés jár. A Szívtipró Ruby becenevű ifjú hölgy tagadja a viszonyt, de azt nem, hogy 7000 eurót, csaknem kétmillió forintot kapott Berlusconitól.

Vélemény, hozzászólás?