Kiszel Tünde is beleugat a Zámbó Jimmy ügybe

Kiszel Tünde szerint kegyeletsértő volt, amit Lagzi Lajcsi művelt Zámbó Jimmyvel, hiszen a Király már nem tudja megvédeni magát. Tünci jóban volt a legendás énekessel, egy olyan felvételt is mutatott az Aktívnak, melyen 1996 szentestéjén készít interjút a Jimmyvel…

Tovább gyűrűzik a Jimmy és Lajcsi botrány. A Király halálának szemtanúja, Hulé Éva elmondta: tüntetést szerveznek a rajongók Galambos Lajos háza elé, mert nem bocsátják meg, hogy rengeteg titkot elárult egykori barátjáról a Frizbiben, és azt szeretnék, ha nem fecsegne ki további titkokat.
Lajcsi birtokához készülnek a felbőszült Jimmy-rajongók. Mint arról korábban már beszámoltunk, az verte ki a biztosítékot a Király közönségénél és a családjánál egyaránt, hogy Lajcsi nem szép dolgokról beszélt a TV2 Frizbi című műsorában. Azt mondta, az énekes gyakran hordta magánál fegyverét, sőt egy alkalommal neki is szegezte Pataky Attilának.
A testvérek, a család és a rajongók is kiborultak a nyilatkozatok miatt. Zámbó Marietta már akkor megmondta, hogy a több ezres rajongótábor nem fogja mindezt szó nélkül hagyni. Úgy fogalmazott, nem teszi zsebre a Dáridó atyja, amit kapni fog tőlük. Most állítólag egy tüntetés szerveződik a háza elé.
– Igen, én is hallottam már erről, de természetesen mindannyian a békés megmozdulásokban hiszünk. Számunkra az a lényeg, hogy továbbra is nyugodtan emlékezhessünk Jimmy-re, akinek nevét nem szeretnénk, ha tovább mocskolnák. Ez sem volt szép dolog Lajcsitól, nem is értjük, miért pont most hozta ezt elő – mondta az Új Ásznak az egyik rajongó, aki többedmagával minden héten felkeresi a csepeli temetőben a Király síremlékét.
Állítólag nem csak civilek, hanem celebek is készülnek, hogy tüntetéssel védjék meg Jimmy emlékét és megakadályozzák a további titkok kiteregetését. Az elhunyt sztár követőit az sem hatja meg, hogy Lajcsi az ominózus eset óta elnézést kért a családtól és remélhetőleg valóban megbánta fecsegését.
Hulé Éva a napilapnak azt mondta, ő is szívesen elmenne a helyszínre, ha segítene neki valaki.
– Az egész családot és a rajongókat is kikészítette ez az egész. Milyen barát Lajcsi? Még a Jimmyke temetésén sem volt ott. Remélem, ezzel a tüntetéssel végre belátja, hogy halottról vagy jót mondjon, vagy semmit – háborgott Éva az Új Ásznak.
Galambos Lajos a napilap munkatársától értesült a készülődő tüntetésről.
– Én még nem hallottam erről. Nyilván be kell jelenteniük, kívánom, hogy sikerüljön nekik. Nem hiszem, hogy ez bármire is megoldás lenne, de ők tudják. Ettől azért nem remeg meg a világ! A házam állandó védelem alatt áll, így nincs szükségem további intézkedésekre ezzel kapcsolatban – mesélte Galambos Lajos.