Krasznai Tündének mentőöv az X-Faktor

jenny_noel_krasznai_tunde_pornoKrasznai Tünde, vagyis Jenny Noel már tizennégy évesen elvesztette szüzességét, és a felvétel idején már negyven-ötven férfival volt együtt. Egy pornós berkekben jártas informátorunk emlékezett a lányra aktív korából.
– Emlékeim szerint összesen másfél évet dolgozhatott a pornóiparban kisebb-nagyobb megszakításokkal, amikor külföldre, Bécsbe ment. Aztán újrakezdte – árulta el a neve elhallgatását kérő forrás. – Nem tartozott a nagy sztárok közé, pénze pedig sosem volt, mindig elverte ruhákra, bulikra – tette hozzá.
Krasznai Tündi miért változtatott nevet? Az említett közösségi oldalon az X-Faktor énekese még Kolcsár Tündeként szerepel, de mint szavaiból kiderül, nem azért változtatott nevet, hogy régi életét eltitkolja.
– Nem ismerem az édesapámat, semmilyen kötődésem nincs és nem is volt hozzá. Nekem édesanyám után a Krasznai név jelenti a családot, ezért döntöttem a névváltoztatás mellett – mondta Tünde a Borsnak, ahol a teljes cikket elolvashatod itt.
További cikek az expornós lányról: Krasznai Tünde így énekel és így pornózik – A pornós lány a Szexpláza pornós plázacicái között is megtalálható. Kolcsár Tünde szexvideó és pornóvideó itt. Krasznai Tünde részegen karambolozott. Krasznai Tünde pornóban hatalmas dildót dug a pinájába. Krasznai Tündi (Jenni Noel) X-faktoros énekes a Szexplázában is nyelte a gecit. Pornózó magyar lányok a Szexpláza oldalon. Kolcsár Tünde (Krasznai Tünde) Jenny Noel néven baszik és szopik. Pornóslányok tablója itt. Magyar lányok pornóznak privát castingon Szexpláza plázacicák. Kolcsár Tünde, Krasznai Tünde, Jenny Noel plázacica Szexpláza.hu pornósa. Jenny Noel, Kolcsár Tünde (Krasznai Tünde) a seggébe kapja a faszt. Vajon mit fog csinálni Jenni Noel a fasszal. Jenny Noel, Kolcsár Tünde seggbe kúrva. Szexpláza plázacicák privát castingon, Kolcsár (Krasznai) Tünde bemutatja szextudását.