Kustánczi Lia 2011

A szexi modell, Kustánczi Lia már harmadik éve örvendezteti meg a rajongókat különleges naptárjaival. Nem lesz ez másként jövőre sem. A tervezett fotózás azonban egy adminisztrációs hiba miatt majdnem meghiúsult. Lia és a stáb leleményessége miatt egy másik helyszínen, titokban készültek el a képek.


Kustánczi Lia minden évben szexis naptárral lepi meg rajongóit. 2011-re is elkészítette aktuális kalendáriumát, amely az eddigieknél is dögösebb, merészebb lett. A képeken főként fehérneműben és luxus, több millió forint értékű bundákban látható. A képeket a sztárok fotósa, Baksa Norbert készítette, nagyon nehéz körülmények között.
A fotók egy rettenetesen hideg éjszakán készültek, amely egy szerencsétlen adminisztrációs hiba miatt majdnem meghiúsult. Eredetileg egy fűtött parkolóházban szerettek volna fotózni, azonban egy hiányzó engedély miatt a biztonsági őrök elzavarták az egyébként jogosan ott tartózkodó stábot. Így este kellett találni egy másik helyszínt, ahol meg tudták tartani a fotózást. A stáb átvonult egy elhagyatott épületbe, ahol a limuzinnal le tudtak parkolni és a világító eszközöknek is jutott elég hely.
Egy fűtetlen, elhagyatott helyiségben dolgoztak, rettenetesen hideg volt, nem volt mosdó, de még egy tükör sem, így a stylistnak, Már Robinak sem volt könnyű dolga. Liának minden erőfeszítését be kellett dobnia, hogy mindebből a képeken semmi se látszódjon. Kint mínuszok voltak, miközben Liának fehérneműben kellett pózolnia és eljátszania a csábító szépséget. Nagy segítség volt, hogy több fotón is nagy értékű bundákban látható Lia, de még így is nagyon megviselték a rettenetes körülmények.

Vélemény, hozzászólás?