Lányom szeretője vagyok 3

Domika odajött és újra átölelt. Visszakulcsolta lábait derekamra, és ekkor a víz alatt megéreztem azt az édes kis forró, szűz puncit a farkamon mozogni. Teste a napolajtól és víztől síkosan csúszkált rajtam, miközben teljesen önfeledten, aprókat sóhajtva adta át magát az élvezeteknek. Nagyon izgatóan mozgatta kis testét, farkam pedig a hasamhoz nyomódva Domika szeméremajkai között csúszkált és a fülem mellett sziszegett, sóhajtozott a kis drágám.
Ő is nagyon felizgult, és egyre gyorsabban mozgatta kis puha, selymes ágyékát a már vörösen izzó, kőkemény, eres farkamon.
– Júúúj apu milyen nagy és kemény a farkad! – mondta lihegve. Még sosem láttam ilyennek! És olyan forró, hogy mindjárt elégeti a puncimat! Úúúúh… de jó Apuci. Miért nem csináltuk ezt előbb?
Teljes extázisban voltam, egyszerűen nem hittem el, hogy a kislányom ennyire fel tud izgatni és hogy ilyen érzékeny a kis csiklója. Kezeimmel csúszós kis mellecskéit kezdtem simogatni, amiken a kis bimbók egyre jobban megkeményedtek ujjaim között. Domika a nyakamba kapaszkodva, hátra feszült testtel vonaglott ölemben, s könyörgött, hogy ne hagyjam abba, mert ez fantasztikus érzés neki.
Számmal közelebb hajoltam vizes kis mellecskékhez, s az apró bimbókat kezdtem el gyengéden szívogatni, nyalogatni, amitől csak még vadabb csípőmozgásba kezdett. Közben kezeimmel lenyúltam hamvas kis feneke alá és hátulról is izgatni kezdtem kis popsi luka környékét, miközben szétfeszítettem feneke félgömbjeit. Így forró szeméremajkai még jobban szétnyíltak a farkamon. Éreztem, hogy egyszer-kétszer annyira hevesen mozog fel-le, punciját a farkamhoz dörzsölve, hogy nem sok kell ahhoz, hogy felnyársalja magát kőkemény farkamra. Egyik ilyen veszélyes mozdulatánál a makkom hegye már bele is csúszott a forró és érintetlen puncijába, amit egy óriási nyögéssel fogadott és szinte elolvadt a karjaimban.
Mondanom sem kell, engem is totálisan felizgatott ez az érzés, és ezek után már direkt úgy emelgettem farkamon, hogy a csurom nedves kis kopasz puncijának szűk bejáratát döfködtem a makkommal. Persze nagyon vigyáztam, nehogy ráengedjem kőkemény farkamra, mert nem akartam én elvenni a szüzességét. Kis teste egyre forróbb lett és éreztem, hogy mindketten közel vagyunk a csúcshoz. Egyre hevesebben mozgatta pici csípőjét és egyszer csak halk sikoltások közepette görcsbe rándult édes kis teste és ekkor éreztem, nekem is dörömbölni kezd a vér fülemben, farkam lüktetni kezdett és nem bírtam tovább. Egyszerre élveztem el kislányommal és a hasamig érő vízben tört elő belőlem az eddigi legnagyobb spermafolyam, ami valaha kijött belőlem, beterítve teljesen kislányom mellecskéit és hasát.
Domika teljesen kimerülve borult rám és nagyokat lihegve szorítottuk egymást. Mikor magunkhoz tértünk már teljesen be volt sötétedve és Domika most a hasára ömlött spermát nézegette, kis kezecskéivel vizsgálódva kenegette magán.
– Húúú…olyan jó volt apu! Én még sosem éreztem ehhez foghatót! Nagyon jó érzés volt, ahogy ez a forró lé ráfolyt a hasamra. Nem lesz semmi bajom, ha lenyalom az ujjamról? Azt mondtad, a lányok szeretik az ízét.
– Nem lesz semmi bajod… mondtam, erre Domika lenyalta az összes ondómat csöppnyi kis ujjacskáiról.
– Ez tényleg nagyon jó ízű! Nincs ebben semmi rossz! – jelentette ki határozottan.
– Mondtam: erről egy szót sem említhetsz senkinek sem kicsim, mert ez a kettőnk titka kell hogy maradjon! Most már menjünk be és mosakodjunk meg, jó?
– Ok!
Összeszedtük a cuccainkat és úgy, ahogy voltunk (meztelenül) bementünk a házba. Domika egyből elment fürödni, én meg elmostam a poharakat. Mikor végeztem a mosogatással, bementem a fürdőbe és beültem hozzá a kádba és mosakodás közben elkezdte mesélni, hogy Ő már simogatta a punciját, és el is élvezett, de az teljesen más volt, mint velem, az nem volt ennyire jó. És azt is elmesélte nekem piruló kis arccal, hogy a múltkori szülinapi partin, amikor ittak, akkor a Szilvi bátyja (Peti) nem volt otthon és titokban bele néztek az egyik pornófilmjébe. Azt mondta, nagyon tetszett neki az, amit látott és emlékszik minden részletére (szopás, nyalás…), de nem tudták végig nézni a jelenetet, mert megjött Peti. ( Persze ezek hallatán teljesen le voltam döbbenve.) Mikor felálltam a kádban, hogy lezuhanyozzam magam Ő egy kis puszit nyomott puha kis ajkaival a még félmerev farkam hegyére, mondván, köszöni neki ezt a csodálatos érzést! Felállt Ő is majd átölelt barnára sült, habos kis testével. Gömbölyödő mellecskéin a már megint ágaskodó csöppnyi, kemény mellbimbói hasamhoz nyomódtak (a magasság különbség miatt) és éreztem, hogy farkam újból kezd tele pumpálódni vérrel.
Szóltam neki, hogy most már aztán menjünk aludni, mert megint fel fogok izgulni, mire Ő egy csalfa kis mosollyal pillantott vissza rám.
A nagy meleg miatt teljesen meztelenül feküdtünk a nagy franciaágyon és csak az esti fények szűrődtek be az ablakon.
Domika mondta, hogy még mindig zúg a feje a Bailey’s – től, így nem tud elaludni. Egyszer csak eszébe jutott, hogy még nem kente be a leégett kis testét a krémjével, de azt mondta, olyan fáradt, hogy megmozdulni sem bír, ezért én kenjem be őt.
Mikor visszaértem a fürdőből a krémmel a kis drágám már a hason fekve engem várt. Leírhatatlanul szép látvány volt, ahogy a selymes, barna kis test hason fekszik a nagy franciaágyon, domborodó, feszes, hamvas fenékkel, kissé szétnyitott lábakkal, közte pedig azok az érzékeny, duzzadt, kopasz kis szeméremajkak csillogtak az esti fényben, s olyan hatása volt, mintha borotválná. Fenekének apró, csupasz nyílásának látványa pedig szinte megbolondító hatású volt. Csendben várta a kényeztetést. Odatérdeltem szétterpesztett lábacskái közé, s hátára kezdtem folyatni a hideg krémet, mire Ő fenekét kezdte emelgetni összerándulva, s nevetve mondogatta, hogy nagyon hideg a krém és hogy hagyjam abba mert nem bírja.
Mindketten nevettünk és én poénból direkt csak folyattam a krémet tovább finom, barna testére, hiszen a látvány hihetetlen volt, ahogy a kis fenekét tologatta, emelgette, s eközben előre meredő, félkemény hímtagom néha hozzá – hozzá ért kopasz kis dombocskájához és fenekének kis lyukához. Őrületes volt, s farkam már teljes méretére merevedett mire feleszméltem. Kezével az ágyat markolászta, közben piciket sikoltott nevetve, hogy Ő nem bírja tovább. Miután már a fél flakont rányomtam, abba hagytam, s elkezdtem szétkenni hátán a már testmeleg krémet. Ezt nagyon élvezte és csöndben, kéjes kis sóhajokkal nyugtázta ténykedésemet, amit én is nagyon élveztem. Az apró kis test tiszta fényes és csúszós volt a rengeteg testápolótól, és még mindig kissé felemelt kis feneke, duzzadt dombja ott hullámzott aprókat kéjesen, kőkemény, lüktető farkam előtt. Simogattam a hátát gyengéden, s figyeltem ahogy a két félgömb között a fenéknyíláson át a szűzi nyílásra folyik a fehér krém ami olyan volt mintha sperma lenne.

Vélemény, hozzászólás?