Lehetetlen szextörvények az Egyesült Államokból

Már megint egy dilis amcsi film, mondhatnád, de ez most a valóság! Az Egyesült Államokban bármiért képesek pert indítani az emberek. Mindig nyer a prüdéria? Összegyűjtöttük a leglehetetlenebb szexjogszabályokat az USA-ból!
Tilos a flört! – Nem is értjük?! Flörtölni bűn lenne? Nos, Arkansas állam fővárosában az. Nem véletlenül nem Little Rock a szerelem fővárosa… Ha a városban jársz és meglátod az utcán álmaid pasiját, inkább süsd le a szemedet és menj tovább. Ha ugyanis közterületen kikezdesz az illetővel, 30 napos elzárással is büntethetnek. De mi a teendő, ha egy arkansasi cowboy-ban véled felfedezni életed nagy szerelmét, de nem akarsz egy hónapot a rácsok mögött tölteni? Csúsztasd neki észrevétlenül egy cetlire felírva a telefonszámodat vagy az e-mail címedet, hátha felhív, és meghív egy közterületen kívüli ismerkedésre.
Az esküvőd napján ne horgássz! – Vicces törvény! Mert ugye ki ne tudná megállni hatalmas akaraterejének köszönhetően, hogy élete nagy napján horgászni menjen? Nos, ha nem lett volna ilyen elvetemült ifjú pár, most nem lennénk gazdagabbak ezzel a szabállyal. Ha Illinois államban, Oblongban mész férjhez, a nagy napra ne tervezz horgászatot vagy vadászatot! Elégedj meg a holtomiglan-holtodiglannal. A városka vezetői nem az állatok védelmében hozták ezt a törvényt. Csupán attól tartanak, hogy ha az ifjú pár a boldogító igen után megy zsákmányt szerezni, és a természet lágy ölén esnek egymásnak, a fák közötti bujálkodásért börtönbüntetés jár. Persze csak ha rajtakapnak…
Szex után tilos a sör! – Képzeld el a szituációt! A szeretkezés után a kedvesed karjában pihensz, boldogan és elégedetten. A pasid megszomjazik és a sörös üveg után nyúl. Nos, ha az együttlét színhelye az iowai Ames, inkább csapj a kezére! Az amerikai kisvárosban ugyanis ha egy férfi a partnernője mellett az ágyban a serezés szenvedélyének hódol, bizony súlyos büntetésre számíthat. Még talán a börtönnél is rosszabbra: Amesben azután nem ihat többet egyszerre három kortynál ebből az italból. Kiskapu: a törvény csak a szeretkezés utáni sörivást tiltja, nem vonatkozik a tilalom például a borra vagy a pezsgőre, ezek amúgy is romantikusabb és elegánsabb nedűk.
Szex csak ruhában – A prüdéria jogszabálya? Igen, talán. Az Egyesült Államok, de valószínűleg a világ legőrültebb szexuális témát szabályozó törvénye a nebraskai Hastingsben került a közigazgatásba. A jogszabály szerint ugyanis nem szabad levetkőzve szeretkezni. Sőt, nem is alhattok együtt csak úgy pőrén… Persze nincs teljes vetkőzés-tilalom, de még a szállodákban is egy-egy fehér, “élére” vasalt hálóinget kaptok, hogy abban feküdjetek le – egymással, majd aludni.
Akinek kellemetlen a lehelete, nem szexelhet – Forró és szenvedélyes éjszaka vár rátok. Az ágyban várod a kedvesedet – egy szál semmiben. Ő megérkezik, átölel és megcsókol, de mintha hagymát evett volna… vagy talán szardíniát? Brrrr! Ha a minnesotai Alexandriában élsz, jogodban áll elküldened fogat mosni. Ha ezt a törvény ellenére sem teszi meg, nem kell teljesítened házastársi kötelességeidet. Sőt, vigyáznia kell, hogy együttlét előtt ne egyen semmi szagosat. Ha mégis megszegi a szabályt, a fürdőszobában kell elkezdenie az előjátékot, egyedül a fogkeféjével…
Szeretkezés csak óvszerrel – Ha ezt a törvényt mindenki betartaná, Nevada lakossága kihalófélben lenne. Las Vegasban ugyanis egy törvény értelmében, ha azért bérelsz hotelszobát, hogy ott egy röpke légyottban legyen részed, legyen nálad gumióvszer. A védekezés fontossága természetes, de ez a törvény hagy némi kívánnivalót maga után… Nemcsak mert a betartatása elég nehézkes, hiszen Amerika játszóterén éjszakánként zajlik ám a (szexuális) élet, hanem a jogszabály értelmében minden várandós Las Vegas-i kismama törvényszegő bűnöző.
Szexelj kocsiban! – Végre egy törvény, ami nem tilt, hanem engedélyez. Míg a világ legtöbb pontján nem nézik jó szemmel, ha egy pár az autóban esik egymásnak, addig az új-mexikói törvényhozók ebben nem látnak semmi kivetnivalót. Csak annyi a kikötésük, hogy ha megálltok egy parkolóban egy gyors menetre, ne lehessen belátni a kocsiba, legyenek az ablakok lesötétítve vagy lefüggönyözve. Ennek ellenére érdemes kihaltabb helyet keresni, ha már szabad a pálya, hacsak nem akarod, hogy a 25 ezres lakosú kisváros apraja-nagyja az ütemre rugózó járművedet figyelje.
Csak semmi malac beszéd – Egy-egy “csúnya” szó, néhány kétértelmű megjegyzés feldobhatja a szeretkezést. Az oregoni Willowdale-ben azonban ez szigorúan tilos! Sőt, a hálószobából kihallatszó egyértelmű hangok is szabálysértésnek minősülnek. Pláne, ha hangosan obszcén szavakat kiabáltok egymásnak! Ha más is meghallja ugyanis az együttlétetek zajait, a lihegést, nyögdécselést vagy az ágy nyikorgását, akár a rendőrséget is kihívhatja és könnyen bilincsbe verve érhet véget az éjszaka a helyi börtönben. Jobb, ha Willowdale-ben csak suttogva malackodtok…
Szeretkezni csak misszionárius pózban szabad – Washington D. C. jogszabályai szerint szeretkezni csak a jól bevált misszionárius pózban szabad. A város 600 ezer lakosának nem lehet túl változatos a szerelmi élete. Tudjuk, hogy ez a legismertebb és legnépszerűbb pozitúra világszerte, kényelmes és nem is túl bonyolult: te vagy alul, a pasid pedig föléd kerekedve tesz magáévá. De hogy törvény írja elő a házastársi unalmat, az mégiscsak sok! Washingtoni törvényalkotók tanulmányozhatnák az európai szexirodalmat vagy a Káma Szútrát. Forrás: Life.hu

Vélemény, hozzászólás?