Levetkőzött Szabó Zsófi

Levetkőzött jó pénzért vagy magamutogatásból a CKM magazinnak Szabó Zsófi. Valószínűleg férfiak ezrei várták már, hogy mikor mutatja meg bájait a Jóban Rosszban gyönyörű színésznője.
Persze Zsófi kínosan ügyelt arra, hogy inkább csak sejtessen, mint mutasson, de a fotók így is rettentően szexik lettek, nem véletlenül választották őt az olvasók a napokban a TOP 100 közül a legjobb nőnek.
– Bevallom, eleinte kicsit tartottam a fotózástól, hiszen mégiscsak le kell vetkőzni egy kamera előtt. De Pantl Péter, a magazin főszerkesztője megnyugtatott, hogy nincs ebben semmi különös, sok lány így áll hozzá, aztán a végére pedig már nagyon élvezi – mondta a Blikknek Zsófi, aki kőkemény fogyókúrába kezdett, amikor megkapta a felkérést a magazintól.
– Évek óta próbálom visszanyerni a versenysúlyom, az utóbbi pár hónapban egy személyi edző segítségével minden hajnalban az edzőteremben kezdtük a napot. Szerencsére ennek meg is lett az eredménye, és remélem, hogy ez a képeken is látszik.
A fotózás előtt történ: Elköltözött szülei elegáns budatétényi házából Szabó Zsófi. A Jóban Rosszban szereplője az utóbbi időkben úgy érezte, hogy bár imádja a családját, huszonkét évesen szüksége van az önállóságra, különben megfullad.
– Ahogy a csikót vagy a kiskutyát leválasztják az anyjáról, úgy a gyereknek is le kell válnia egy idő után a szüleiről. Kell a magánszféra! Sokszor vágyom magányra, hiszen egész nap emberekkel vagyok körülvéve, és estére zsong a fejem. Az utóbbi időkben sokat sírtam, valami hiányzott. Végül elhatároztam, hogy összeszedem magam. Arra gondoltam, talán az önállóság, a szabadság, a leválás hiányzik. Most már nagyon jó passzban vagyok! Új életet kezdtem – mondja Szabó Zsófi, aki úgy érzi, testileg-lelkileg megerősödött.
– Azt a tanácsot kaptam, hogy az új lakásban töltött első éjszaka számoljam meg a sarkokat, akkor teljesül az álmom. Megtettem, de úgy aludtam, mint a bunda, még a város zaja sem zavart. Félek a sötétben, de itt nincs sötét éjjel, sőt olyan erős az éjszakai lámpák fénye, hogy reluxát kell csináltatnom.

Vélemény, hozzászólás?