Lilu 2 hónapja egy csizmában vezeti a Való Világot

Lilu a szopjatok le mind, és szopjam a faszát beszólásaival híresült el. A VV4-ben mindig szűk nadrágot és vádliközépig érő csizmát, Stohlra öltönyt, Sebestyén Balázsra bőrdzsekit adnak. Ha minden igaz, még 4 hónapig kellene változatosan öltöztetni a szponzorcégek ruháiból a VV műsorvezetőit: mi most csak a párbajok és beszavazóshowk szettjeit vesszük sorra, de már ennyiből egyértelműen kiderül, kinek milyen stílust találtak ki a műsor készítői.
A 34 éves Lilu rendszerint (túl) szűk farmerben, bézs csizmában konferál. Nem is ezekkel van a baj – bár a csizma már kicsit unalmas – hanem a csiricsáré felsőrészekkel, melyek nem a műsorvezetőnő előnyös tulajdonságaira helyezik a hangsúlyt.
December 7-én, Jerzy beköltözésekor például leopárdmintás tunikát húztak farmere fölé, az összhangba egy teljesen oda nem illő karkötő is bezavart és Lilu sminkje is valahogy túl kék lett. Lilu szemét általában vagy kék vagy fekete színekkel hangsúlyozzák és a sminket igyekeznek a ruhákhoz igazítani – van, hogy épp ez a baj.
Na de vissza a múltba: Lilu a szopjatok le mind, szopjam a faszát, és egyéb hasonló kijelentéséről híresült el pejoratíve. Lilu beszólásai: Faszom se tudja, szopjatok le mind videó, szopjam a faszát. Láttad már Lilu bugyiját? – Szopjatok le mind… Stohl András jó ember – Lilu pinája – A Való világ női szereplői, Benkő már faszt villantott – Lilu lassan visszatér – Kovalcsik Ildikó Lilu – Ki a jobb a két csatonán: Demcsák Zsuzsa vagy Lilu – Lilu képek és élete – Újra képernyőn Lilu, a nagy megmondó szopjatok le mind, faszom se tudja – Lilu azaz Kovalcsik Ildikó – Lilu szőrös fazonigazított pinája

Vélemény, hozzászólás?