Lipcsei Betta, Görög Zita „kishúga” vetkőzik

A lány tuti, hogy előbb utóbb a Playboynak fog vetkőzni, de most más csapott le rá. Bemondónőként debütál Görög Zita „kishúga”, Lipcsei Betta (22). A modell, aki a Fej vagy írás című vígjátékban Zita testvérét alakította, egy teljes napig lesz a TV6 üdvöskéje. A csatorna úgy döntött, a férfiak is megérdemelnek egy férfinapot, ezért kikiáltották július 4-ét a férfifüggetlenség napjának. A foci és a férfias műsorok azonban mit sem érnek a nők nélkül. Betta különleges bemondónőként a nap folyamán egyre lengébb öltözékben köszönti a nézőket.
– Rengetegszer hangoztatják az urak, hogy milyen szívesen látnák a tévében a műsorvezetőket könnyed, sokat sejtető ruhákban. Nos, most megkapják. A műsorok között először dögös ruhában, aztán combfixben és fehérneműben mondom be mi várható a képernyőn. A csatornának az volt ezzel a célja, hogy a pasik a foci-vb idején az egyetlen meccsmentes hét végén se unatkozzanak.
Még nem dolgoztam bemondónőként, de nagyon élveztem a feladatot – árulta el Betta. A gyönyörű modellért rajonganak a férfiak, Betta szíve azonban már foglalt. Boldog és szerelmes vagyok. Persze a pasik gyakran bepróbálkoznak, de nincs ezzel probléma, meg kell tanulni kezelni. A páromért is odavannak a nők, bevallom, nagyon féltékeny típus vagyok, de azért igyekszem leplezni – nevetett a modell.

One thought on “Lipcsei Betta, Görög Zita „kishúga” vetkőzik

Vélemény, hozzászólás?