Liptai lányával nézte, amint a bíró hátulról kúrja a ledér nőt

liptai_lanyavalAnyatigrisként védelmezte a fotósoktól kislányát, Pankát Liptai Claudia a Robin Hood című musical bemutatóján. Az már kevésbé zavarta, hogy 4 éves gyermeke több nyilvános szexjelenetet is látott a nézőtérről. Szoktatni kell a gyereket, mert mit szól ha meglátja az anyja nemi szervét az ujságban.
Kislányával érkezett a Margitszigetre Liptai Claudia, hogy péntek este megnézze gyermeke apját, exférjét a Robin Hood című előadásban. A vörös démon a szünetben és az előadás után próbált a fák árnyékában megbújni Pankával, nehogy a fotósok lencsevégre kapják őket, de van akinek mégis sikerült megörökítenie a Megasztár műsorvezetőjét és kislányát. Liptai Claudia ahogy nemi szerveit mutogatta a magazinnak, olyan óriási vehemenciával védte kislányát a sajtó képviselőitől.
– Hagyjatok békén – rikoltozta hisztisen a színésznő és ölelő karjával védelmezte a vaku villanásaitól Pankát.
Az éjszakába nyúló előadást több szexjelenet is tarkította, ettől azonban úgy látszik, már nem féltette annyira gyermekét Liptai, hiszen az éjszakába nyúló előadásban Panka végignézhette, ahogy Nottingham bíró éppen hátulról buzgólkodik egy ledér nőcskén, és nyomon követhette hogyan alakul Robin és Lady Mariann nászéjszakája.
Az előadás után Liptai gyorsan távozott és míg a többi színész rokonsága az előtérben várta, hogy gratulálhasson, addig ő inkább az öltözőkbe ment. Habár a színésznő nem tűnt boldognak exférje társaságában, gratulált Gesztesinek. Az előadás többi szereplőjének ismerősei nem bujkáltak, Hajdú Steve boldogan fényképezkedett feleségével, aki ugyan még nem beszéli tökéletesen a magyar nyelvet, mégis élvezte a produkciót. Kovács Áron óriási örömmel borult neje nyakába.
– Több csók nem jár, mert beteg a feleségem – tréfálkozott, amikor a fotósok megörökítették hogyan gratulált a műsorvezetőnek kedvese.
További Liptai Claudia szex és bulvár: Liptai Claudia mosatlan bugyijára licitálnak – Liptai Claudia mellét szikével formázták – Kozsó régen dugta Lipta Klaudiát – Három millió volt Claudia – Liptai Claudia pinája még egyszer HQ minőségben. Képek és videó! További bejegyzések a témában: Liptai Claudia elküld a kurva nénikédbe – Liptai Claudia 3 millióért vetkőzik – Ki fizetne kétmilliót Liptai Claudiának, hogy mégegyszer levetkőzzön? – Liptai Claudia, Zimány Linda és Horváth Éva közös nevezőn – Kiderült az igazság Claudia fotózásáról – Liptai Claudia meztelenül kubai fasszal – Liptai Claudia már túl van a Playboy fotózáson – Liptai Claudia meztelen molett teste – Mire költi Liptai a vetkőzésért kapott 3 milliót – Ördög Nóra lesz a következő Liptai Claudia – Liptai Claudia felnőttkori meztelen képek – Mekkora ribanc ez a Liptai, melleit fogdostatja adásban – Liptai és Daróczi szerelme – Liptai Claudiát új pasi dugja – Liptai Claudia november – Hiteltelen lehet a pucérkodó Liptai Claudia – Liptai Claudia, Gregor Bernadett, Zalatnay Sarolta mennyiért? – Liptai “letiltott” képei lassan előkerülnek Liptai “letiltott” képei lassan előkerülnek – Liptai Claudia vallomása – Moziszex: Liptai Claudia és Szabó Győző Valami Amerika – Felakasztotta magát Daróczi Dávid, Liptai élettársa – Liptai Claudia mellét szikével formázták – Kozsó régen dugta Lipta Klaudiát – Összeköltözött Liptai és Daróczi – Liptait dugták a Maldív szigeteken, Gesztesi vigyázott Pankára – Liptai Claudia piszkos bugyibotránya – Liptai Claudia mosatlan bugyijára licitálnak – Liptai Claudia büdös bugyija – Megint vetkőzött Liptai Claudia Liptai Claudia

One thought on “Liptai lányával nézte, amint a bíró hátulról kúrja a ledér nőt

Vélemény, hozzászólás?