Loubry Blondeau 10 éves modell a pedofilok álma

Thylane Loubry Blondeau képei újabb vitát indítottak a fiatal lányok szexualitásáról – írja a Huffington Post. A Good Morning America című reggeli műsorban szenteltek néhány percet annak a műsorvezetők, hogy szemügyre veygék a Vogue Parisban megjelent lány fotóit. Ezeken kirúzsozva, magassarkúban és állításuk szerint igéző tekintettel mutatják be a mindössze 10 éves Thylane Loubry Blondeaut. Véronika Loubry divattervező elmondta, hogy habár a magazin több fiatal lányt is kamera elé ültetett már, Blondeau képei azonban sokaknak lehetnek kényelmetlenek, hiszen a korához képest sokkal érettebbnek tűnik.
A kislány az egyik képen leopárdmintás háttér előtt egy tigrisbőrön fekszik, az anyag címe Cadeaux (ajándékok). Természetesen sok olvasata lehetséges a dolognak, de persze mind a kislány szülei, mind a Vogue szerkesztősége azon az állásponton vannak, hogy rossz az, aki rosszra gondol – írja a GlamourOnline.

A csodagyerek persze élvezi a kalandot, profi nyilatkozóként egy magazinnak elmondta, hogy annak ellenére, hogy sok képe jelenik meg különféle magazinokban igazából nem érzi úgy, hogy elveszítené a gyerekkorát, mert modellként csupán néhány hétvégén dolgozik.

Vélemény, hozzászólás?