Lovaglás

Tavasz van, és most mivel mindketten dolgozunk, egyre kevesebb időt tölthetünk együtt. Ezért igyekszünk egyszerre kivenni a szabadnapjainkat, és azokat tartalmasan eltölteni. Mivel már régóta szeretnél lovagolni, úgy döntünk közösen, hogy megtanulunk. Ez főleg nekem szükséges, hiszen – bár réges régen volt közöm a lovakhoz – mára már szinte minden elfelejtettem, azon kívül, hogy 4 lába van és sokkal nagyobb nálam. Gondolatot tett követi, és hamarosan találunk is a közelünkbe egy lovardát, ahol pár lecke után már egész ügyesen ellovagolunk.
El is érjük azt a szintet, hogy szabadon vihessünk ki lovakat a közeli erődbe. Aztán jön a nyár és a nyaralások ideje. Egy vidéki rokonlátogatás során felkeressük a helyi lovardát, ahonnét 2 lovat kibérelünk egy fél napra. Az idő gyönyörű, de mégis hosszú nadrágban vagyunk a lovaglás miatt, de viszünk magunkkal rövidebb ruhákat is, ha megállnánk.
Pár ismerkedő kör után bátran elindulunk, hiszen ugyan a környéket nem ismerjük, bízunk tájékozódó-képességünkben. Felváltva ügetünk egymás mellett és mögött, de a legkedvesebb számomra az, amikor követhetlek, hiszen ekkor kellőképpen megcsodálhatom szép alakodat, formás popsidat.
Egyetlen bánatom, hogy a hosszú nadrág miatt nem látom csak sejtem gyönyörű lábaidat. Ügetünk, nagyon élvezzük a nap melegét és a szelet, amely arcunkat csapdossa.
Úgy egy óra után megállunk, hiszen megpillantunk egy kellemes kis árnyékos helyet, mellette pedig csordogál valami kis patak. Odavitetjük magunkat, majd megállunk és lekászálódunk a lovakról. Mikor lelépsz valami fűcsomóra lépsz és kibicsaklik a bokád. Hangosan feljajjdulsz, mire én odarohanok hozzád. Sok mindent nem tudok tenni, csak vigasztallak és leveszem a cipődet gyorsan.
Miközben lehámozod magadról a zoknit és a patakhoz viszem a lovakat és ott kikötöm őket, árnyékban és vízközelben, ők se szenvedjenek a melegtől. Ezek után visszarobogok hozzád. A zoknidat már levetted és nézegeted a bokádat, amely szerencsére nem duzzadt meg. Bár még mindig nagyon fáj, már tudod mozdítani, így megnyugodhatunk: nem tört el. Ennek ellenére természetesen egy hosszabb pihenő mellett döntünk, így kényelembe is helyezzük magunkat. Karjaimba veszlek és beviszlek téged is az árnyékba, egy kicsit távolabb a lovaktól, majd lefektetlek a földre.
Óvatosan lehúzom rólad a nadrágot, hiszen alatta fürdőruha van és most már nincs szükség hosszú nadrágra. Ezek után jómagam is nekivetkőzök, és rövidgatyát veszek fel, de ledobom magamról a pólót, majd így félmeztelenül ülők a lábaidhoz. A bokádat nézem, de nem látok rajta semmit. Megfogom és mozgatni kezdem, de ez még fáj neked, ezért gyorsan áttérek egy kis lágy simogatásra. Időközben te kényelembe helyezed magad és a hasadra fekszel.
A bokádtól eltekintve nagyon kellemes a helyzet: meleg van, kellemes árnyékban ülünk, csönd van, csak a lovak és a madarak nyugtató csicsergése hallatszik. Bokád után kezeim kicsit feljebb úsznak, most már szép, izmos vádlidat simogatom, de nem merészkedek feljebb.
Helyette előveszem a napvédő krémet, hiszen most ugyan árnyékban vagyunk, de nem tudni meddig. Először a bokáidat, lábaidat kenem be. A folyadékot a kezeimben felmelegítem, majd elkezdem bekenni a lábaidat. Bokáid után a vádlid következik, majd a combod felé haladok. Érzem, hogy egyre jobban ellazulsz és élvezed a helyzetet, ami nagy örömöt okoz számomra.
A combjaid után megkérlek, hogy vedd le a pólódat is, hogy bekenhessem a hátadat is. Te kedvesen engedelmeskedsz nekem, és levetkőzöl bikinire. A felsőrészt nem kapcsolod ki, sosem szoktad. Én azért benyúlok alájuk is, biztos ami biztos alapon, majd a vállaidtól haladok lefele a derekat felé. Mikor elérem az alsórészt megállok, majd óvatosan megfordítalak. Most előttem fekszel a hátadon egy szál bikiniben, szemeid becsukva, hogy ne bántsa őket a napfény, amely átszűrődik a levelek között. Én kihasználom az alkalmat természetesen és jól szemügyre veszlek: szép izmos lábaidban órákig tudnék gyönyörködni, hasad bár lehetne laposabb, az én szememben mégis a legszebb a világon, míg melleid egyszerűen csodálatosak, és ebben te is egyet értesz velem, bármennyire is kritikus vagy önmagaddal szemben.
Egy idő után aztán már kíváncsian kinyitod szemeid, hiszen nem tudod mire vélni tétlenségemet. Ekkor gyorsan öntök a kezeimre egy kis napolajat, mellyel elkezdem bekenni lábaidat elöl is, kezdve a bokáddal. Ahogy haladok egyre feljebb csípőd felé érzem, hogy mocorogni kezdesz. Biztos tudod, hogy mire gondolok, hiszen tudod, mennyire szeretek szeretkezni veled, és talán rá is játszol erre, mikor szélesebbre tárod lábaidat, de talán csak te is élvezed az érintésemet. Sejtem, hogy ez utóbbi is igaz, de saját gonoszságomból kiindulva elképzelhetőnek tartom a játszadozás elméletét is.
Ahogy egyre feljebb érek a combjaidon egyértelművé válik, hogy rosszindulatúan feltételeztem rólad, hogy játszadozol velem: légzésed enyhén szaporább válik, mellbimbóid pedig megkeményednek, közben pedig úgy mocorogsz, hogy kezem minél közelebb kerüljön barlangocskádhoz. Ugyan tudom mire vágysz és én is úgy érzek, ma egy kicsit én gonoszkodok veled és bár közel megyek puncidhoz, mégsem érintelek meg ott. Helyette a mellkasodat kezdem el bekenni, bár ekkor a napolajnak már csak alibi szerepe van… Először hasadat simogatom végig, majd a mellkasod és a nyakad következik, majd legnagyobb meglepődésemre megkérsz, hogy vegyem le a felsőrészedet és kenjem be a melleidet is.
Természetesen egy ilyen felkérésnek nem tudok ellenállni és egyhamar megszabadítalak eme ruhadarabodtól, majd kezelésbe veszem szép cicijeidet. Elég nagyok, egy tenyeremben nem férnek el (igaz, kicsi kezeim vannak), de mégis kellőképpen feszesek és rugalmasak. Imádok játszadozni velük, te pedig imádod, amikor játszadozom velük. Napolaj ide már nem kerül, hiszen még más terveim vannak velük.
Ezt persze szóvá is teszed, mire én a füledbe súgom, hogy nekik más folyadékot tartogatok, majd azon nyomban rájuk hajolok és szopogatni kezdem először az egyiket, majd a másikat.
Mellbimbóid erre teljesen megkeményednek, imádod, amikor nyalogatom, szopogatom őket, főleg akkor, ha mindezt még nézni is tudod. Hátizsákunkat a fejed alá rakod, így minden egyes mozdulatot, nyelvcsapást pontosan látsz és kiélvezel szemmel is. Szereted, amikor nyelvem melleid között vándorol jobbra-balra, míg a kezem a „szabad” cicidet masszírozza, így hát ezt teszem. Férfiasságom persze ettől teljesen beindul, de egyelőre még nincs rajta a sor, először a nők és a betegek :-)
Miután kellőképpen „bekrémeztem” a melleidet is melléd fekszem féloldalasan, és cirógatni kezdem a testedet. Te hol a szemembe nézel, hogy a kezeimet nézed, hogy férfiasságomat, ahogy egyre csak nagyobb dudort képez rövidnadrágomban. Lassan, óvatosan csókolózni kezdünk, mintha most tennénk először. Ujjaim eközben végigcikázzák tested szinte minden egyes porcikáját, míg végül a bikini alsód gumijánál meg nem állnak. Még nem nyúlok be a bugyi alá, sőt, igazán még nem is akarnám simogatni puncikádat, de te nem adsz választási lehetőséget: megfogod a kezemet és a puncidhoz irányítod. Ekkor érzem meg, hogy a fürdőruhád eme darabja már kezd átnedvesedni az eddig átéltektől, ez pedig teljesen megvadít engem, egyszerűen imádom a (nem víztől) nedves bugyikat.
Simogatlak, érzem, ahogy szétválnak ajkaid és anyagostul kezdem el izgatni barlangocskád érzéki bejáratát. Nem bírnám ezt sokáig egyébként sem, de amikor elhúzod a bugyid anyagát és megsimogatod puncidat, szinte elélvezek. Sajnos nem kezded el izgatni magadat most, csak benedvesíted ujjaidat, de ez most nem érdekel. Annál inkább, hogy puncidtól nedves ujjaidat a számhoz emeled és hozzám hajolsz, hogy egyszerre nyalhassuk le a finom nedűt kezedről. Ez megadja az ihletet (mármint ha még kellene) és óvatosan lehámozom rólad a bugyidat.
Te nem ellenkezel, és így már teljesen meztelenül fekszel mellettem a természet lágy ölén. Megpillantom nedveidtől fénylő puncikádat és most saját ujjamat nedvesítem be. Ezt először neked kínálom fel, majd magam ízlelem meg újból. Látván, hogy ízlik neked is egy újabb kört tesz kezem, de ezúttal csak téged szolgállak fel, én egyenesen a puncidra hajtom fejemet és a forrásból merítek.
Óvatosan végignyaldosok barlangocskád környékén, majd megtalálom a csiklódat, mely szinte kívánja az érintésemet.
Meg is kapja, de nem a kezemtől, hanem a nyelvemtől. Mindeközben ujjaim sem tétlenek: puncid bejáratát keresik, majd lassan beveszik a „várat”. Először egy, majd két ujjamat dugom be édes nyílásodba, majd megállok. Nyelvem is leáll, kicsit hátradőlök és végignézek rajtad, ahogy ott fekszel meztelenül a földön, egy fa tövében, kemény mellbimbókkal, nedves puncival, kérlelő tekintettel. Tudom, hogy mit szeretnél, látom a szemeidben, hogy viszonozni szeretnéd kedvességemet, így hát úgy fekszem melléd, hogy miközben nyelvemmel továbbra is elérem a puncidat te kézzel és száddal elérhesd férfiasságomat.
Mielőtt újra nekiesnék csiklódnak lehúzod rólam a maradék ruháimat, melyek alól végre felszabadul kemény farkam. Miközben te csodálod, én nem csak nézem, hanem ízlelem is puncidat és elkezdem ujjaimat ki-be húzgálni lyukakban.
Ezt te örömmel veszed, és bár tudom, hogy nehezedre esik ilyenkor koncentrálni, mégis megteszed, mikor farkamat kezedbe veszed és izgatni kezded, olyan ütemben, ahogy a kezeim járnak. Mielőtt felgyorsulna az ütem és amíg még tudsz koncentrálni elkezded nyalogatni a farkamat, majd egyszerre köré fonod ajkaidat és szopogatni kezded.
Nyelvem egyre erősebben és gyorsabban nyalogatni, szívogatja a csikódat, miközben ujjaim vadul járkálnak ki-be tested legforróbb részében és érzem, hogy egyre közelebb vagy a csúcshoz. Légzésed el-el akad, talán a farkamnak is köszönhetően, de tudom, hogy nemsokára itt a cél. Szádat a kezeddel helyettesíted, miközben másik kezed a puncidhoz szorítja a fejemet, ezáltal jelezve, hogy ne merjem abbahagyni. Miközben én egyre közelebb viszlek a csúcshoz Te is egyre gyorsabban vered a farkamat, és csak igyekezni tudok, hogy ne élvezzek el előtted.
Ez az igyekezetem majdnem sikerül, csupán másodpercek választják el a két orgazmust egymástól: kezeid között élvezek el először én, a fűre melléd, majd – talán ez a látvány volt az utolsó csepp – Te is hatalmasat élvezel, percekig remeg a tested, miközben lassan, óvatosan mozgatom még benned ujjaimat. Mikor lenyugszol kicsit kíváncsiságképpen lenyalogatod a nedveimet lankadó férfiasságomról, amit eddig még sosem tettél. Nem tudom, mit gondolsz, hogy érzed magad, hiszen nem beszélünk, csak mosolygunk egymásra. Melléd fekszem, átölelsz és egy végtelennek tűnő csók közben pihenjük ki az elmúlt idő fáradalmait….
[Történetek]

Vélemény, hozzászólás?