Marilyn Monroe-t csak alázták a férfiak

marilyn-monroe-sexMarilyn Monroe hiába volt szép, gazdag, híres, és a legkívánatosabb nő a világon fénykorában, mindig csak egyre vágyott: olyan férfira, aki igazán szereti. Talán épp ez vihette a sírba. Szerelmei kihasználták, ütötték és nem tudták elviselni pályafutásának felfelé ívelését. J. Randy Taraborrelli most előállt egy botránykönyvvel, amiben lerántja a leplet Monroe magánéletének legdurvább titkairól. Marilyn mindig csak boldog akart lenni. Kereste a férfit, aki mindig mellette lesz, de tragikus módon sosem találta meg az igazit. Legnagyobb szerelme levegőnek nézte, csak egy éjszakára kellett neki.
J.F. Kennedy volt élete legnagyobb szerelme. Nem volt kérdés, hogy Monroe és JFK lefeküdtek egymással. Mindenki észrevette, hogy vibrál köztük a levegő, és hogy Marilyn áhitattal néz az elnökre.
Azonban Kennedy falta a nőket, számára a színésznő is csak egy skalp volt a sok közül. A gyors numera után, amit Bing Crosby házában ütöttek nyélbe, már csak levegőnek nézte, nem is vett róla tudomást. Monroe hívogatta, könyörgött neki, de Kennedy fel sem vette neki többet a telefont.
Ez is egy szög volt Marilyn koporsójában – állította egy titkos ügynök, aki mindig JFK közelében tartózkodott. De nem csak az elnökkel járt pórul a szépségideál. Joe DiMaggio, második férje, nehezen viselte, hogy szerelme csillaga fényesebben ragyog, míg az ő baseballkarrierje haldoklik. Végső elkeseredésében odáig fajult, hogy meg is ütötte Monroe-t.
– Joe-nak elege volt Marilyn karrierjéből. Azt akarta, hogy otthon üljenek, és egyszerű életet éljenek. Ezt persze a csillogó élethez szokott felesége nem szerette volna. Aztán amikor Joe meglátta az elhíresült fotót, amelyben szerelme szoknyáját felfújja a szél, és csaknem megmutatja mindenét, elszakadt nála a cérna.
Véresre verte nejét, és faképnél hagyta. Másnap csak sok sminkkel tudták eltüntetni Marilynről a sérüléseket – mesélte Stacy Edwards sportújságíró, aki hozzátette, ebben az időben már súlyosan gyógyszerfüggő volt Monroe, és többször is túladagolta magát.
A legnagyobb kést azonban talán Frank Sinatra döfte belé, aki nem törődött Marilyn idegösszeroppanásával, csakis az foglalkoztatta, hogy hírnevén ne essen csorba.
– Az utolsó napokat Sinatra házában töltötték, baráti társaságban. Szeretők voltak, de állítólag Sinatra keze is gyakran eljárt ha Marilyn nem úgy viselkedett, ahogyan elvárta volna. Monroe már marékszámra szedte a gyógyszereket, Frank viszont rá sem hederített, még ő is további tablettákat tömött belé. Legfontosabb számára az volt, hogy hagyja el egykori kedvese a lakást, mielőtt újra túladagolná magát.
Csakis ezzel foglalkozott. Marilyn pedig végleg összeomlott – árulta el a lehetséges okot Pat Lawford színésznő, aki szintén ott volt az összejövetelen, hogy mi vezethetett a valaha volt leghíresebb szexszimbólum elmúlásához.