Márki Zsuzsi megverte a Blikk újságíróját

Márki Zsuzsi megverte a Blikk újságíróját. Fizikai bűnsegéd lehet Márki Zsuzsi barátnőjéből. A Blikk információi szerint a zsaruk most azt vizsgálják, hogy a fiatal nő, aki két nappal ezelőtt újságírónk bántalmazását videóra vette, bűntársa-e Márki Zsuzsinak, a volt ValóVilág-lakónak, vagy sem.

Úgy tudjuk, kihallgatására 24 órán belül kerül sor. Ha bebizonyosodik a bűnössége, ő is megütheti a bokáját, barátnőjéhez hasonlóan börtönbüntetésre is számíthat.
VV Zsuzsi egy kitalált ürüggyel találkára csalta kollégánkat Somogyi Nórit, azzal a szándékkal, hogy egy róla megjelent cikk miatt elégtételt vegyen. Az egyik bevásárlóközpont kellős közepén járókelők szeme láttára hosszan ütlegelte és rugdosta munkatársunkat, az immár gyanúsított nő, közben pedig válogatott szitkokat szórt rá. A biztonsági kamera felvételéből kiderült, hogy a verés előtti pillanatokban már helyezkedett Márki, barátnője pedig táskájában kotorászott, hogy élesítse telefonján a felvevőgombot. Ha beigazolódik a zsaruk gyanúja, amely szerint a felvételt készítő nő tudta, hogy mire készül barátnője, és önként segédkezett a bűncselekmény megörökítésére, úgy támogatta Márki Zsuzsit tettében, így ő is bűnrészes. Blikk-információ.