Mellműtét alatt meghalt Sexy Cora a pornószínésznő

sexy_cora_meghalt_a_mutoasztalonAz alig 23 éves lány a hatodik alkalommal feküdt sebészkés alá, hogy megnagyobbíttassa mellét. Leállt a szíve, az altatóorvos pedig rosszul lélegeztette.
A német pornósztár, Caroline Wosnotza – Nem Caroline Wozniacki a sportolónő – aki Sexy Cora, Cora Deluxe, Cora Weber, művészneveken tevékenykedett a felnőttfilmes világban, hatodik mellnagyobbító műtétje alatt szenvedett szívrohamot, és már nem tudták megmenteni az életét, írja a Daily Mail.
Miközben szívét próbálták újraindítani, agya nem jutott elég oxigénhez, ezért kómába került, majd napokkal később meghalt.
A nyomozás megállapította, hogy a legalább 15 percig tartó oxigénhiány felelős a lány haláláért, így az altatóorvos ellen indult eljárás gondatlanságból elkövetett emberölés ügyében. A hamburgi bíróság az 56 éves nőt bűnösnek találta, és 15 hónapos felfüggesztett börtönbüntetést szabott ki rá.

További mellműtét bejegyzések: Török Dóra szilikonos segge – Török Dóri implantátumot kapott a seggébe – Vámos Erika csöcs javításon – Mellnagyobbítás hitelre – Nagy Réka melleibe is szilikont gyömöszölnek a műtéten – Larion Zoé melleit is műtik – Kutai Kinga egyszerre műttette meg a mellét és a fülét – Őrizetbe vették a francia implantátumgyár vezetőjét – Seherezádé, Nagy Vivien új szilikonmellei – Kiszakadt a műmell, nem fizetik a cserét – Lévai Adrienn nem kap nagyobb melleket – Hímvessző implantátum videó és cikk – Aletta Ocean, Varga Dóra implantátum cseréje a Nyírő Gyula kórházban – Miért választották a plasztikát a celebek – A mellnagyobbítás sokszor csak mánia cikk és megdöbbentő videó – Serényi Krisztina, testépítőből lett pornós maca – Van akiből kifolyt a PIP implantátumból szivárgó szilikon – Van akiből darabokban szedték ki a műmelleit – Zimány Linda új mellei – Szilikoncici ad magabiztosságot Czine Szilviának – Szilkonmellekkel: Szűcs Judith, Bencsik Tamara, Dundika – Fülöp Magdolna PIP szilikonos csöcseivel nagy gáz van – Zsófi szilikon melle – Zalatnay Cini ráunt hatalmas mellére, megszabadul a szilikontól.