Miről fantáziálnak a nők?

szexfantaziaUgye már sokszor eszetekbe jutott, hogy mi lenne, ha tudnátok olvasni a csajok gondolataiban? Nos, ez egyelőre sajnos még nem lehetséges, de íme 10 dolog amiről a csajok legtöbbje imád fantáziálni.
Az elsõ nem is igazán fantáziálás. A legtöbb nő gyakran gondol napközben a férjével való szerelmeskedésre. Mint a férfiaknál, itt is egy másikkal történõ együttlét áll a második helyen. Ez lehet egy klassz srác a buszmegállóból, a fõnök vagy a volt szerelme. Ne érezzünk bûntudatot! Normális dolog ez, amely az orgazmus elérésében is segíthet. A legtöbben ugyancsak félnek beismerni, de gyakran gondolnak egy másik nõvel való szeretkezésre, amely a harmadik helyen áll.
Az örök romantikus, a szerelmeskedés egzotikus helyen a negyedik. Elnyúlni meztelenül a fehér homokon, azúrkék tenger a háttérben, és susogó pálmafák árnyékában egy bronzbarna Adonisz.
Ötödik helyen áll a prostituált. Fõleg szégyellõs nõk szeretik magukat az utcasarokra képzelni, mert így éreznek bátorságot arra, hogy megtegyenek szalonképtelen dolgokat, illetve pénzért teljesítsék az “ügyfél” kívánságát. Ezt követi az erõszakos szerelem fantáziája, amely nem igazi erõszakot, hanem szenvedélyes, kikövetelt szexet jelent.
Az ellenállhatatlan démonság a hetedik leggyakoribb képzelgés. Összezavarjuk a férfit, akinek csak remeg keze-lába, izzad és pirul, hogy magával a szex istennőjével találkozhatott. Az exhibicionista nõkre jellemzõ nyilvános vetkõzés pedig a nyolcadik.
Csupán fantáziálásunk rangsorának utolsó elõtti helyén áll a szerelmeskedés egy hírességgel, amellyel azt akarjuk bizonyítani, hogy jobbak, szerencsésebbek és kívánatosabbak vagyunk a többi nõnél. A listát a hármas szex – bármelyik variációja – zárja.

Vélemény, hozzászólás?