Miss Alpok Adria Szépségverseny

A Hotel Atlantis superior volt a házi gazdája a március 29-én megrendezett Miss Alpok Adria Szépségverseny magyarországi döntőjének.
Miss Alpok Adria Nemzetközi Szépségverseny ma már nagy hagyományokkal bírósikertörténet 1988-ban kezdődött, amikor megkoronázták az első Alpok-Adria szépségkirálynőt. Azóta minden évben egyre több lány vállalkozik a nemes vetélkedésre, hiszen az ilyen megmérettetés emlékezetes élményekkel és önbizalommal gazdagítja a résztvevőket. Ma már kilenc ország, Ausztria, Horvátország, Németország, Olaszország, Svájc, Szlovénia, Szlovákia, Magyarország és San Marino lányai versenyeznek a megtisztelő Alpok-Adria szépe címért.
2010-től a hazai szervezők az Alpok Adria hírnevét kiaknázva összekapcsolták a rendezvényt a Megye Szépe versennyel, ezzel létrehozva egy nemzeti versenyt, melyben minden megye részt tud venni, képviselni tudja magát az országos megmérettetésen.
A zsűri soraiban helyet foglalt, többek között Bodó Sándor a térség országgyűlési képviselője, Prauda Edina – a Megye Szépe licence tulajdonosa és a Miss Alpok Adria magyarországi licence tulajdonosa, Debreczeni Zita – fotográfus és modell, Szuromi György – a Hotel Atlantis superior igazgatója, Horváth Cintia – modell. Az est sztárvendége Vastag Csaba volt, aki színvonalas műsorával tovább emelte az est fényét.
III. helyezett: Nmekini Agata Blessing, II. helyezett: Serfőző Dorottya, I. helyezett: Hegyi Dorottya Tímea. A Hotel Atlantis Arca Kunos Nóra lett, aki egy két fős wellness hétvégével gazdagodott, természetesen szállodában. A képeket itt nézheted meg.