Miss Fehova szépségverseny

miss_fehovaMiss FeHoVa vadászkiállítás és vásár szépségek vagy nem szépek versenye. A Veszprém TV húszperces összeállítást készített az idei FeHoVá-ról, amely nemcsak hűen visszaadja a szakkiállítás nyüzsgését, hangulatát, de részletesen beszámol a szerkesztőségünk által szervezett szépségversenyről is. Itt vannak az indulók és győztesek!
2013-ban az eredeti kiírástól eltérően a Huntingpress szerkesztősége négy szép és okos háziasszonyt választott (Garab Emőkét, Jankovicsné Mikó Erzsébetet, Dr. Szabó Esztert illetőleg Ronyecz Ildikót), és úgy döntött, hogy „intézményesíti” az ötletet. Szeretnénk elérni, hogy minden régióban, minden megyében legyen legalább egy VADÁSZLAP-os háziasszonyunk. Ez egyben azt is jelenti, hogy rövidesen újra lehet majd jelentkezni háziasszonynak.
A lehetséges 50 pontból 45 pontot kapott a zsűritől Dombai Laura és Tüskés Éva, és a harmadik helyért a két 41 pontos, Kós Anna Dominika és Bodó Katalin versengett.
A zsűrielnök döntése alapján a második udvarhölgy címet Kós Anna Dominika kapta, ő vehette át Eördögh Katalin ékszerésztől a díjat. Az első udvarhölgy a 10-es számmal induló Tüskés Éva lett. Az első Miss FeHova királynői koronáját – amelyet Bencze László csontfaragó és Marek József ötvös készített el – Siklósi Csaba helyezhette el Dombai Laura fején. Bodó Katalin kapta a közönség díját, egyben a Tóth Kálmán által felajánlott kalocsai vázát.
Már háziasszony, dr. Szabó Eszter tevékenységének eredménye, hogy a Kos Fashion Vadászruha Manufaktúra Kft. ügyvezetője, Horváth Ákos fölajánlott egy különdíjat – egy húszezer forintos, divatos női vadászkabátot – annak a versenyzőnek, aki a legkevesebb pontot kapta a zsűritől. „Majdnem én jártam a legjobban” – mondta Tompos Klaudia, miután átvette a díjat.

A cikkben: Bodó Katalin, , , , , , , , , , , , Éliás Anett, , , , , , , , , , , , .

2014-ben a Miss FeHoVa szépségversenyt a Vadászlap Kft. szervezi, és évente egyszer, a Fegyver, Horgászat és Vadászat Nemzetközi Kiállítás alkalmával rendezi meg. Célja a vadászat, vadgazdálkodás, természetvédelem népszerűsítése. A Fecebook oldaluk itt. Induló döntősök bikinis fotói: Novothny KamillaHudák Réka, Csoma Anikó, Éliás Anett, Varga Boglárka, Bényi Renáta. Indultak még Gyulai Melinda, Horváth Bianka, Fejes Éva, Huszti Zsófia, Tóth Edit, Kovács Kitti, Kaszonyi Melinda.