Miss International Hungary 2014 mezőnye

Lezajlott a Miss International Hungary 2014 középdöntője, mely során a zsűri kiválasztotta azt a 23 lányt, aki bejut az első valóságshow-ba. A 24. lányról az internetes szavazók döntöttek.
A felkészítés és maga a műsor tizenhárom héten keresztül zajlik majd, a nézők és a zsűri közösen döntenek arról, a hetek során mely versenyzőt küldik haza.

miss-international-hungary-2014

Ezúttal is nagy a tét, a lányok azért küzdenek, hogy hazánk legelegánsabb szépségversenyének döntőjén a kifutóra léphessenek, illetve valamelyikük képviselje Magyarországot a Miss International 2014 Japánban megrendezésre kerülő döntőjén.

Miss International Hungary 2014 - előválogató

Az elődöntősök hivatalos Facebook-oldalai már élnek, melyeken keresztül képekkel és videókkal igyekeznek kiváltani a nézők szimpátiáját – ha valamelyik lány elnyerte a tetszésed, nem kell mást tenned, mint a Miss International Hungary weboldalán és Facebook oldalán szavaznod.
A három legkevesebb szavazatot kapó hölgy a sztárokból és szaktekintélyekből álló zsűri színe elé járul, akik az alapján, a lányok mennyire veszik komolyan a felkészülést, hogy haladnak, fejlődnek, döntenek sorsukról.

A lányok: Bakó Anett, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .