Miss International Hungary 2014

Az ország legszebbjei, Miss International Hungary 2014. Alaposan próbára tették azt a 12 szépséget, akik a Miss International Hungary döntőjébe kerültek, a lányoknak ugyanis nemcsak a szépségét vették górcső alá, de a zsűri azt is figyelte, mennyire karizmatikusak.

szepsegkiralynok-2014

A legszebbnek járó korona végül Kármán Dalma (19) fejére került. – El sem hiszem, hogy ez velem történik – ujjongott az ifjú királynő. A királynő a többi nyertessel: Pető Laura, Nyitrai Dalma, Kármán Dalma, Polgár Dotti és Lukács Réka
– Ez volt a legtitkosabb vágyam! Tisztában vagyok azzal, hogy a cím hatalmas felelősséggel jár, hisz Japánban Magyarországot fogom képviselni. Addig minden energiámmal a felkészülésre koncentrálok – mondta Dalma.
A Miss Grand Hungary koronája Lukács Réka fejére került, aki így Bangkokba utazhat, a világversenyre. A cikkben: Pető Laura, Nyitrai Dalma, Kármán Dalma, Polgár Dorottya, Lukács Réka.
Ha valaki szép, az smink nélkül is szép. Charlie nótájának módosított szövege juthatott az eszébe annak, aki kötetlen beszélgetésen vehetett részt a lányokkal a péntek esti Miss International Hungary döntője előtt. A győztes képviselheti Magyarországot a november 14-én Tokióban megrendezendő nemzetközi versenyen, ahol hetven ország szépségkirálynője indul a koronáért. A mostani találkozóra a lányok smink nélkül érkeztek, hogy hétköznapi arcukat is megmutassák.
– Nem mondom, egy pár percet jó, ha minden lány szán magára reggelente a tükör előtt, de túlzásba nem szabad esni – mondta Fábián Éva sminkes, aki majd a versenyen szépíti a lányokat a stábjával. – Az apró pattanásokat, kicsi foltokat, a kialvatlanság okozta esetleges karikákat el lehet tüntetni. De a szépség, és ne a smink legyen hangsúlyos. A versenyen is az az elvem, hogy a sminkes ne itt akarja „önmegvalósítani” magát – mondta a szakember.
Nyitrai Dalma Dabason jár iskolába, most fog érettségizni. – Alapozót soha nem használok, a szemem húzom ki, és egy kis szájfény kell még. Nem akarok túlzásokba esni, ráadásul a barátom is jobban szeret smink nélkül. Szerinte, ha valaki szép, kenceficék nélkül is az.
Polgár Dotti a 2012-es X-Faktorban indult. – Reggel csak egy kis púdert és spirált használok. Tíz percnél többet nem töltök a tükör előtt. Fellépésre készítem ki jobban magam. Derűsebb sminket csinálok, hogy fittebbnek látszódjak.
Az eddiginél is hatalmasabb várakozással készültek a végső megmérettetésre a Miss International Hungary & Miss Grand Hungary 2014 döntősei, ugyanis három szépségkirálynőt is választottak!