Miss International Hungary 2015

A Miss International Hungary verseny különleges, mert itt nem egy, hanem négy királynőt választanak: Miss International Hungary, Miss Grand Hungary, Miss Exclusive Hungary és a Miss Face of Beauty Hungary. A királynők külföldi versenyeken képviselik majd Magyarországot.

miss-international-hungary

A Miss International Hungary szépségverseny során a korona elnyerése nem az út vége. Úgy vélik, a királynői cím nem csak kiváltságokkal, hanem kötelezettségekkel is jár, ezért ügyelnek arra, hogy versenyzőik viselkedésükben, szellemiségükben egyaránt méltóak legyenek arra, hogy hazánkat a nagyvilágban képviseljék. Az országban egyedülálló módon a szépségverseny végső szakasza egy Reality show keretében zajlik. Ennek során a közönség online végigkövetheti a versenyzők mindennapjait, aktív részese lehet a felkészítő táborban átélt kalandoknak, és naponta dönthet arról, kinek kell elhagynia a versenyt.
Rudolf Nikolett nyerte el a Miss Face of Beauty Hungary címet a közelmúltban megrendezett Miss International Hungary szépségversenyen.
Polgár Dorottya, Polgár Dotti nyerte el a Miss Exclusive Hungary címet. A szép és tehetséges lány újabb koronát nyert el egyetlen perce sincs pihenésre, ugyanis nemsokára utazik is a törökországi világversenyre.
Szunai Linda lett a Miss International Hungary. Szunai Linda, Kármán Dalma, Nyitrai Dalma – hogy mi a közös bennük? Mindhárman bizonyítottak már szépségkirálynőként, idén pedig újra egy-egy világversenyen képviselik Magyarországot.
Szabó Csillag nyerte el a Miss Grand Hungary címet a hivatalos Facebook oldalát itt láthatod. A verseny közönségszavazás oldalán versenyző lányok: Rudolf Nikolett, Drábóczi Dominika, Gönczi Dóri, Memoli Laura, Sándor Bettina, Boros Réka, Stefán Brigitta, Papp Zita, Tóth Vanessza, Váczi Sára, Szabó Biljana Adél, Fekete Dóra, Harmath Ágnes Zsófia.
Miss International Hungary 2016 Swimsuit final 15 lányok: Boncz Brigitta, Bíró Franciska, Dán Zsuzsanna, Kálnoky Laura, Kauder Bettina, Kiszely Georgina, Lovas Ildikó, Polyák Alexandra, Porcza Hanga, Rudolf Nikolett, Sinkó Daniella, Szabó Csillag, Szabó Melinda, Tamás Alexandra, Váradi Anna.

Nézd meg a Miss International Hungary 2016 döntős lányainak fürdőruhás image fotóit.Fotó: Art of Natalia MeisterRuha:…

Szerző: Miss International Hungary2015. július 5.