Miss Universe Hungary lányok

Vajna Tímea presents: Miss Universe Hungary. Keressük az univerzum legszebb lányait, ezzel a flash animációval jelentkezik be a minnuniversehungary.com weboldal. Kelemen Henrietta a tavalyi győztes ajánlja a jegyvásárlást a döntőre, de a TV2 élőben közvetíti. Vajna Timi naponta megküzd azzal a teherrel, hogy őt ne Palácsik Tímeaként, hanem valóban Vajna Timiként és ne pedig Andy Vajna feleségeként kezeljék – írja a Blikk.

Különösen igaz ez az idei Miss Universe Hungary szervezése kapcsán. A lányok a napokban egy exkluzív fotózáson vettek részt, Timi bevitte stábunkat a kulisszák mögé, megismerhettünk néhány döntőbe jutott lányt, és még a hálószobájukba is bekukkanthattunk. A videóban megszólal: Vajna Tímea, Buglyó Evelin, Muszka Gréta, Körmendi Gábor, Bötös Lilla, Kálmán Orsolya.
Vajna Tímea bemutatja: Keressük együtt az univerzum legszebb lányát! Íme a 16 gyönyörű versenyző bikiniben. Hogy végül kinek a fejére kerül a korona, azt dömtsétek el:

A döntős lányokat a muh.hu oldalon nézheted meg, és a Facebook oldalon itt. A versenyzők: Bötös Lilla, Kálmán Orsolya, Tarjányi Zsófia, Leskó Evelin, Deli Kinga, Pótári Laura, Kelemen Nikolett, Nagy Nikoletta, Buglyó Evelin, Tari Julianna, Lukács Vivien, Kónya Petra, Zékány Vivien, Kis Barbara, Muszka Gréta, Farkas Vivien.