Monique Covet nem tud felhagyni a pornózással

monique-covetMonique Covet nem tud felhagyni a kamera előtti szexszel! Éveken át nem beszélt édesapjával a pornószínésznő – Monique Covet most kibékült családjával, de úgy döntött, eladja magyarországi otthonát és kiköltözik Itáliába.
Az idei évet azzal zárja Monique Covet, hogy rendbe teszi emberi kapcsolatait – A szőkeség nemrég kitörölte a telefonjában levő számok felét, szakított azokkal, akik csak érdekből barátkoztak vele, és “energiavámpírok”.
Monique leült beszélni édesapjával, kibékült családjával – a karácsonyt szüleik töltenék Itáliában, nála. Gondja ettől még van a sztárnak, mert éppen újítják fel a lakását, ő pedig influenzás. Édesanyja nem mer átmenni segíteni neki, mert fél, hogy elkapja a betegséget.
A pornósztár al akarja adni lakását, és végleg Olaszországba költözne, bár itáliai párjával nemrég szakított. Monique Covet elmondta, mindig is kevés, de minőségi filmet forgatott, Európában sajnos jelenleg inkább az undorító, közönséges mozik mennek.
Mint mondja, mindig megpróbálja abbahagyni a filmezést, de vannak olyan producerek és filmek, akikkel az ember jólesően dolgozik együtt. A pornósztár még idén két filmet forgat.
Monique Covet és édesapja között korábban olyannyira nem volt jó a kapcsolat, hogy a szőke sztár még Joshi Bharat műsorába is elment szülőjével, hátha ott sikerül kibékülniük.
A pornósztár ekkor már két éve nem találkozott apjával. A kamerák előtt sem kertelt, elmondta, szemét állatnak tartja a férfit, szeretné, ha végre kiszállna a család életéből. Véleménye szerint mindannyiukat testi-lelki terrorban tartotta. Monique-ot tizennégy évesen már kétszer vitte el a mentő, mert idegösszeroppanást kapott. Monique a húga haláláért is apját okolta. Joshi Bharat műsorában ugyanakkor a férfi elmondta, hogy szerinte lánya adta az első drogot a testvérének, de nem akarja ezzel őt befeketíteni. Az apa úgy fogalmazott, Monique anyja többször is kijelentette, hogy többé nem akarja látni őt, de később mindig arra kérte, hogy bocsásson meg neki. Monique édesapja a show-ban azt is mondta, azért haragszik leginkább rá a pornószínésznő, mert nem engedte oda a nagymamája temetésére. Az apa szerint ugyanis a nagyszülő kifejezett kérése volt ez, akit Monique felpofozott.
A szőkeség elképedt az apa szavain és cáfolta az elhangzottakat, valamint kijelentette, nem akarja többé látni a férfit. Akkor úgy tűnt – nagyjából egy évvel ezelőtt – hogy sosem lesz béke a családtagok között…

One thought on “Monique Covet nem tud felhagyni a pornózással

Comments are closed.