Négy szuper lány bikiniben

lanyok-fotozvaÁgyon, erkélyen és egy yachton is fotózták a modelleket. A három szőke egy feketével meghódította a horvátországi Opatiját. Yachton, parton villogtak a vakuk, a maratoni fotózáson a modellek még a csábítás apró trükkjeiről is meséltek. A bokrok takarásában átöltöző szépségbrigád ámulatba ejtette a szezon eleji turistacsoportokat. Forrás itt.
Lehetnek a hálószoba ördögei, rózsaszín bombázók, vad amazonok vagy éppen csábító szirének. Ezek a lányok minden öltözékben megdobogtatják a férfiak szívét. A ruha most a legkevesebb, lévén fehérnemű- és fürdőruha-fotózáson vagyunk. Főszereplőink pedig a magyar modellszakma legszebbjei: Kustánczi Lia, Nagy Réka, Béres Anett és Károlyfalvi Henrietta.
A horvátországi Opatijában vagyunk, a Rijeka melletti, Ferenc József által alapított üdülőhelyen. Turista már ilyenkor, szezon elején is akad bőven, a szépségek pedig külön látványosságként szerepelhetnének a programban. A lányok először a szállodai szoba erkélyén vetik be bájaikat, és csak ezután következhet az ágyjelenet.