Niki Belucci kiképzője volt VV Laci

Dj Niki Belucci világhírű lemezlovas kiképzője volt egy testőrképző tanfolyamon VV Laci. A pornósztárból lett topless DJ megdöbbenve látja, hogy egykori kőkemény oktatója puhányan tesped a villában.
Niki Belucci öt évvel ezelőtt 240 órás kiképzésen vett részt, ahol nemcsak verekedni tanult meg, hanem a lőfegyverek használatát is elsajátította. Kiképzője ma az ország egyetlen luxusbörtönének foglya, Laci, a ValóVilág pedáns dokija volt.
A pornósztárként ismertté vált, majd a lemezeket is sikeresen pörgető Niki szerint Laci – akivel a mai napig jó barátságot ápol – kemény oktató volt.
– Egy testőrképző akadémia képviselői hívtak, hogy vegyek részt az újonnan induló tanfolyamukon – emlékszik vissza Belucci. – Jókor jött a meghívás, mert éppen azokban a napokban megtámadtak. Gondoltam, hasznomra lesz az önvédelmi tanfolyam – teszi hozzá. – Kihajtották belőlünk a lelket, ezek a fickók nem ismertek kegyelmet. Volt elméleti oktatás és sok-sok terepgyakorlat, paintballozás, tömegből menekítés, árokmászás és közelharc is. Fantasztikus napokat töltöttünk együtt, jó barátok lettünk. Azóta is a Krav-Maga nevű önvédelmi és taktikai sport szerelmese vagyok.
Niki felkapta a fejét, amikor meghallotta, hogy kiképzője valósághős lett.
– Eleinte azt gondoltam, hogy felköthetik a gatyájukat a lakótársai, de ahogy látom, kicsit hozzászürkült a többiekhez – magyarázza a gyönyörű lemezlovas.
Niki arról is tud, hogy Laci a beköltözés előtt fogadalmat tett: komoly szakmai vizsgára készül, ami után saját céget alapít. Azt ígérte, hogy keményen edz majd a villában, fogyókúrázik, sőt társait is ráveszi a testedzésre. Ehhez képest megállás nélkül falatozik, és a testmozgást sem erőlteti.
Niki ezért üzent a testőrnek: „Laci! Nem látom, hogy betartanád az ígéretedet, és rohamos edzésbe és diétába kezdtél volna. Nem lehet könnyű, elismerem, de te választottad, és igazi katonához méltóan kéne tartanod magad a tervedhez! Drukkolunk neked sokan, te vagy a legjobb, de kicsit meg kéne regulázni odabent a népet! Kitartás, rajtad tartom a szemem, most én vagyok, aki téged rugdos, te már csináltad velem eleget.” Forrás: Bors, Földvári Zsófi
Dj Niki Belucci bulvár, erotika, pornó: Niki Belucci hardcore pornófilm – Lázad a szakma Dundika lemezlovas karrierje ellen – Niki Belucci gruppenszex pornóvideó – Niki Belucci decadent love porno video – Niki Beluccival randizik Farkas Péter elfogója – Niki Belucci szopások – Niki Belucci ex pornós és DJ megint vetkőzött vetkőzött  – Suzy Spark és Dj Niki Belucci pornóvideó – A magyar csajok bevállalósak Dj Niki Belucci – Niki Belucci 18 évesen pornózott videó – Dj Niki Belucci többé nem lesz topless – Niki Belucci meztelen – Niki Belucci disc jockey, ex pornós – Az FHM partin Niki Belucci a legfeltűnőbb

Vélemény, hozzászólás?