Nők, akik szerint okés a nemi erőszak

Itt a nap legundorítóbb magyarjainak listája – írja a 444.hu portál itt: Ők azok, akik ma teljes támogatásukról biztosították Kiss lászló elítélt nemi erőszaktevőt. Ők azok, akik teljesen normálisnak találják, hogy a válogatott szövetségi kapitánya maradhasson egy ember, aki két társával együtt megerőszakolt egy fiatal lányt az uszodában.

eroszakos-kozosulo

Ők azok, akik ezt nyilván eddig is tudták, de nem érdekelte őket. Ők azok, akik még a nyilvános lebukás után sem értik, hogy ez miért kínos, gusztustalan és vállalhatatlan. Ők azok, akik elképesztő módon próbálják mentegetni a menthetetlent. Ez az eset prímán megmutatja, hogy micsoda félelmetesen alpári világ a magyar versenyuszodáké, ahol a mi kutyánk kölyke nyugodtan erőszakolhat, ha hoz pár aranyérmet cserébe.
Ettől az egész ügytől csak felfordulhat az ember gyomra, az enyém azért kavarog különösen, mert vesztemre most olvastam bele, ahogyan egy Legendásnak Számító Újságíró – aki azt állítja, hogy a hatvanas éveket a Sportuszodában töltötte – facebookos kommentekben éppen szabályszerűen azzal vádolja a csoportos nemi erőszak áldozatát, hogy szeretett kefélni, Kisst meg Egerszegi Krisztina olimpiai aranyaival mentegeti, miközben undorító célzásokat tesz arra, hogy az áldozat akarta ezt az egészet.
Ez pedig az elnökség és az edzőbizottság női tagjai, közülük senki nem tiltakozott: Szántó Éva főtitkár, Dr. Szabó Tünde alelnök. Sass Katalin, dr. Török Enikő elnökségi tagok.
Cimkék: Dr Szabó Tünde, Dr Török Enikő, Egerszegi Krisztina, Sass Katalin, Szabó Tündi, Szántó Éva, Szántó Évi, Török Enikő.