Nővéremmel masztiztam

csaladi_szex_dildovalA nővérem mutatta meg, hogy kell, neki már kinőtt a szőre is. Ránk zárta az ajtót, volt egy hokedlink, azt a sarokba tette, pucér fenékkel ráült, mindkét lábát feltette és a térde közt volt a feje, úgy csinálta. Én addig szégyellős voltam mert csúfoltak a nagy csiklóm miatt, ezt peceknek neveztük, a csikló szót itt magyarban, a szakközépben hallottam először. De a nővéremnek még az enyémnél is nagyobb pecke volt a pisilője fölött, majd kidurrant, mint egy főtt cseresznye. A fiúk fütyije is nagy volt a sok játéktól. A nővérem két ujját bedugta a puncijába és úgy sikálta és amikor kihúzta, nagyon nedves volt. Nekem is volt már nedvem, de az övé fehéres volt és erős szagú.
Biztatott, hogy én is csináljam, feltettem a lábam az övé mellé, én is nyúltam már be, de nem szerettem. Látta, hogy ügyetlen vagyok, ezért belenyúlt a saját nedvétől nedves ujjával, fájt is, de elkezdte a hüvelyem falát csiklandani és azt nagyon jónak éreztem! Őneki nagyon sok nedve volt, odafolyt a hokedlire, és láttam, hogy egy kicsit előrébb tolja, és azt is észre vettem, hogy a gyűrűs ujjával a segge lyukába simogatja a nevét. Később magamban ezt is kipróbáltam és így jobban élveztem. Élvezés után olyat éreztem, mint a finom langyos kakaós tej ivása után, könnyűséget a mellemben és jót aludtam, tőlem anyám apám ordíthattak, ahogy akartak.
Volt, hogy fölmentem az erdőbe és ott csináltam és „picsáztam” vagyis ezt a csúnya szót ismételgettem, és a nedves kezemmel veregettem a fenekem és a seggem lyuka környékét.
Volt, hogy egy fa ágán lovagoltam a lábam közt a ruhámmal, de aztán a ruha átázott és ebből nagy csúfolkódás lett, mert mindenki tudta az okát, de inkább mind a lányok! Nem számolgattam én sose, de biztosan volt már tíz éves koromban hogy egy nap ötször hatszor élveztettem el magamat. Ha kimentem pisilni a dudvák közé a kiserdőbe, gyakran az lett a vége, hogy guggoltam és néztem meg simogattam és “picsáztam” magam. Próbáltam az állva pisilést és ehhez jól szét kellett húzni a puncimat és ezért a végén már a peckem dörgölésével folytattam.
Az egyik unokahúgom letette maga alá, lába közé a kezét és a csuklójához dörgölte a nedvét meg a peckét, de ez nekem fájt és nem is próbáltam többé. Húgaim az ágy szélére nyomócskáztak, anyám rájuk kiabált néha. Amikor kimentek a szobából, megszimatoltam ott az ágyat és izgultam a szag miatt. Megszagoltam a saját bugyimat és a nővérem bugyiját is. Egyszer nagyon furcsa, nagyon erős szagot éreztem, azonnal tudtam, mi az és többé nem kutattam elő a nővérem szép bugyiját, pedig azelőtt el is kértem néha. Kettőnknek volt egy jó bugyija. A jó cipőnk is közös volt sokáig.
További vérfertőző családi szex és pornó: Húsz éven át erőszakolta a nevelt lányát – Az öcsém bevezetése, családi szextörténet – Családi vérfertőző szex – Családi orgia – Családi szex, nagyapa megint anyut dugja meg – Anya nagyapával kefél, családi szex – Családi szex hármasban – A lakótelepi cigánylány – Családi buli nővéreimmel és anyámmal – A fiú a nagyanyját bassza – Baszom a nagyit – Molesztálta a lányát, 12 év börtönt kapott – Családi szex, nagyi és apuci szexelnek – Elvette a 14 éves lánya szüzességét apa lánya szex – Családban marad anya és fia pornóvideó – Családi szex anyámmal – Vérfertőzés incest családi pornó – Családi vérfertőző szex, kislány az apjával – Családi szex, testvérek a nagyival – Családi szex, testvérek a nagyival – Családi vérfertőző orgia – Családi vállakozás – Incest sex – Szexrabszolgát csinált volt feleségéből a börtönviselt férfi – Családi orgia a nagynénivel – Kutyás családi szex – Az öcsém bevezetése, családi szextörténet – Perverz anya és lánya – A húgom bozontos puncija – Baszás anyámmal szextörténet – Biszexuális apjával kapta rajta férjét Vanessa Redgrave – Családi nemi erőszak drog használatával.

Vélemény, hozzászólás?