Orbán bizalmasa dugja Kapócs Zsókát

Kapócs Zsóka a CKM szexképes idejében öt éven át, 2004 és 2009 között alkotott egy párt Kamarás Iván színésszel, akivel az utolsó egy-másfél évben már se veled, se nélküled kapcsolatban éltek. Többször felröppent a hír, hogy szakítottak, majd újból kibékültek. Végül több mint egy éve különváltak. Még ebben az évben jött össze Berki Krisztiánnal, a Fradi régi-új vezérével, aki pár héttel korábban még Oszter Alexandrával tervezett esküvőt. Berki Zsókát is oltár elé vezette volna, de végül a színésznő fél év után kiadta az útját. Kapócs Zsóka videó itt és FHM szexképek itt.
Kapócs Zsóka 32 éves modellből avanzsált színésznőcske most potenciális partnert talált. A színésznő bikája nem más, mint Habony Árpád, a miniszterelnök legbizalmasabb személyes tanácsadója.
Zsóka szépségkirálynőként lett ismert, de az elmúlt években színésznővé képezte magát. A szépség mindig is a közérdeklődés középpontjában állt, többen meg akarták kérni a kezét, de ahogy eljegyzésre került a sor, Zsóka rendszeresen elmenekült. Az elmúlt hónapokban nem élt párkapcsolatban, főleg a színházi szerepeire koncentrált.
– Ritka, hogy két ismert ember ennyire egymásra találjon – mesélte a férfi egyik barátja. – Rogán Antalnak, Belváros polgármesterének január végi születésnapi partiján találkoztak először, ahol Zsóka is a vendégek között volt. Első látásra szimpatikusak voltak egymásnak, szóba elegyedtek, beszélgettek, nevetgéltek. Legközelebb azon a szülinapi partin láttam őket együtt, amelyet már Árpi rendezett a legnagyobb titokban Zsókának. A színésznő összes barátját odahívta. Olyanok voltak, mint két szerelmes tinédzser. Végig ölelkeztek, puszilgatták egymást.
Árpi egy hatalmas meglepetéstortával készült, és meghívta Zsóka egyik kedvenc énekesét, Balázs Fecót is. Szemmel láthatólag nagyon boldogok együtt, és komolyan is gondolják ezt a kapcsolatot. Úgy tudom, hogy mindennap találkoznak valahol, Árpi gyakran lepi meg Zsókát virággal, vagy megy el titokban az előadásaira – avatta be a Blikket a részletekbe a barát.
Megkerestük Zsókát is, aki a szokásától eltérően hajlandó volt megerősíteni új szerelmének a tényét.
– Köszönöm a kérdéseteket, igen, együtt vagyunk, és boldogok vagyunk. A magánéletemet továbbra sem szeretném a nyilvánosság előtt élni – válaszolta Zsóka.
Habony azonban mélyen hallgat. A férfi neve a szélesebb nyilvánosság előtt nem ismert, a Fidesz egyik alapembere, a legmagasabb politikai körökben mozog, 2005 óta Orbán Viktor legbizalmasabb személyes tanácsadója. Ő az, akinek a véleményét azonnal kikéri a kormányfő a legfontosabb stratégiai kérdésekben.
Kommunikációs tanácsokkal és ötletekkel látja el a miniszterelnököt. A Fidesz elnökségi ülésein általában Orbán Viktor jobbján foglal helyet. Habony válófélben van a feleségétől, akivel közös gyermekük is született, ám már több mint egy éve külön élnek. Forrás: Blikk.hu, Olimpiq.com

Vélemény, hozzászólás?